PFA involverer studerende i fremtidens pension

PFA bliver 100 og vil gerne være relevante de næste 100 år. Derfor har vi bedt unge studerende om at komme med deres perspektiver på fremtidens pensionsselskab.
Det skete i forbindelse med Copenhagen Business Schools (CBS) årlige Case Competition i februar, hvor PFA deltog som partnervirksomhed og stillede en prisopgave. Her fik udvalgte studerende fire timer til at udforme deres løsning på nogle af de store udfordringer, som både PFA og samfundet vil møde de kommende år inden for bolig, sundhed og flere ældre. Opgaven tager afsæt i PFA Tænketanken – Den nye 3. alders arbejde. Læs mere om tænketanken

De studerende præsenterede deres løsningsforslag for et dommerpanel bestående af blandt andre PFA’s koncernfinansdirektør Anders Damgaard og direktør for Strategi Mark Stougaard.

Fire bachelorstuderende fra International Business & Politics (CBS) løb med prisen for bedste løsning. Med prisen fulgte også muligheden for at deltage i flere af PFA’s kommende events og præsentere deres idéer – bl.a. ved en stor faglig konference om fremtidens seniorliv og i PFA’s Folkemøde-program på Bornholm.

 

Fotograf: Philip Høpner