Mød PFA på Folkemødet 2017

PFA var igen i år med, da Allinge på Bornholm lagde klipper til årets Folkemøde. Som landets største pensionsselskab følger nemlig en forpligtelse til at bidrage til samfundsdebatten og sætte fokus på nogle af de udfordringer, som har særlig betydning for pensionssektoren. Og det er Folkemødet en oplagt arena til.

Årets Folkemøde var særlig vigtig for PFA, da vi i forbindelse med 100 års jubilæet i 2017 lancerede Tænketanken – Den nye 3. alder. Tænketanken er fremsat med det formål at give bud på fremtidens pension og belyse de samfundsudfordringer, der er forbundet med en længere levetid. På Folkemødet gav tænketanken en midtvejsstatus på sit arbejde og anbefalinger inden for områderne arbejdsmarked, bolig og sundhed.

I samarbejde med politikere, interessenter og borgere tog vi i PFA aktiv del i samfundsdebatten og satte fokus på nogle af de velfærdsemner, der berører os alle. 

PFA var også på Folkemødet for at møde kunder, samarbejdspartnere, og hvem der ellers har lyst til få en overordnet snak om pension og gode råd til et sundt (arbejds)liv.

Du kan se en programoversigt for PFA’s telt her.  

Kontakt

Janne Bram Jensen, Public Affairs direktør
Mobil: 61 20 90 78
E-mail: jje@pfa.dk