MØD PFA PÅ FOLKEMØDET 2017

PFA er igen i år med, når Allinge på Bornholm lægger klipper til årets Folkemøde. Som landets største pensionsselskab følger nemlig en forpligtelse til at bidrage til samfundsdebatten og sætte fokus på nogle af de udfordringer, som har særlig betydning for pensionssektoren. Og det er Folkemødet en oplagt arena til.
Årets Folkemøde er særlig vigtig for PFA, da vi i forbindelse med 100 års jubilæet har lanceret Tænketanken – Den nye 3. alder. Tænketanken er fremsat med det formål at give bud på fremtidens pension og belyse de samfundsudfordringer, der er forbundet med en længere levetid. På Folkemødet giver tænketanken en midtvejsstatus på sit arbejde og anbefalinger inden for områderne arbejdsmarked, bolig og sundhed.

I samarbejde med politikere, interessenter og borgere tager vi i PFA aktiv del i samfundsdebatten og sætter fokus på nogle af de velfærdsemner, der berører os alle. 
PFA er også på Folkemødet for at møde kunder, samarbejdspartnere, og hvem der ellers har lyst til få en overordnet snak om pension og gode råd til et sundt (arbejds)liv. Så kig forbi PFA’s telt på plads G1 ved Ydermolen, hvis du er på Bornholm mellem den 15. og 18. juni.

I teltet kan du bl.a. møde PFA’s CEO, tænketanksmedlemmer og pensionsrådgivere. Du kan også hilse på nogle af vores virksomheds- og organisationskunder eller stifte kendskab med hjertesager, som PFA Brug Livet-fonden har støttet siden 2010.

Du kan se en programoversigt for PFA’s telt her.  

Kontakt

Janne Bram Jensen, Public Affairs direktør
Mobil: 61 20 90 78
E-mail: jje@pfa.dk