Sådan tog vi samfundsansvar i 2019

I PFA ønsker vi at tage ansvar og handle, så vi er med til at støtte op om en udvikling, der kan skabe rammerne for det gode liv i fremtiden. Det gør vi eksempelvis ved at investere i og udvikle bæredygtige løsninger, der imødekommer nogle af de udfordringer, vi som samfund står overfor. Og vi gør det ved at hjælpe vores kunder og medarbejdere med at træffe beslutninger om deres økonomi, sundhed og seniortilværelse.

Vores rapporter

I PFA’s CR-rapport for samfundsansvar 2019 kan du læse om de konkrete indsatser, vi har prioriteret i 2019, og de resultater vi har skabt.

En bæredygtig nutid for det gode liv i fremtiden

Ansvarlighed har fyldt meget på PFA’s agenda i 2019. Det vil den også gøre i årene frem, for det er vores klare forventning, at fremtiden kommer til at belønne virksomheder, som er med til tage ansvar, og som både forstår at skabe værdi for deres kunder og bidrage positivt til samfundet.

Vi kan altid blive bedre, og her kan du læse om, hvordan vi arbejder med at gøre i morgen en lille smule bedre end i dag.

Læs mere om vores arbejde

Kontakt os

Har du spørgsmål om PFA’s arbejde med samfundsansvar, så er du velkommen til at kontakte direktør for Koncernkommunikation & Eksterne Relationer Mikkel Friis-Thomsen på mft@pfa.dk.