Stort fællesskab giver mange fordele

I PFA følger der en lang række fordele med din opsparing - uanset om du indbetaler til den eller ej. Udover at få dine penge til at vokse frem til et nyt kapitel i livet, så kan vi også være med til at give dig tryghed i det liv, du lever her og nu. Det handler blandt andet om økonomisk tryghed, din trivsel, og hvordan du får mulighed for at leve dit liv, som du ønsker. Både nu og i fremtiden.

Rådgivning hele vejen rundt

Uanset om du har et par års erfaring på arbejdsmarkedet, er ved at planlægge de sidste eller slet ikke indbetaler til din pension, så har du brug for overblik og rådgivning. I PFA kigger vi ikke kun på pension og forsikring, men også formue, bolig, seniordrømme og meget mere. Vi skal nemlig hele vejen rundt for at sikre, at du har ro i maven og kan føle dig tryg økonomisk.

 

Attraktive skadeforsikringer i samarbejde med LB Forsikring

Som kunde i PFA kan du købe attraktive forsikringer som fx indboforsikring og bilforsikring hos LB Forsikring.
Forbrugerrådet Tænk Penge har gang på gang kåret forsikringerne indbo, hus, bil og ulykke som ”Bedst i test”, og igen i 2019 kunne LB Forsikring bryste sig af at have en meget høj medlemstilfredshed og de mest loyale medlemmer i branchen

Hør fra os når det er relevant for dig

Vil vi gerne sende dig nyheder og anbefalinger, når det er relevant for dig, fx hvis der sker ændringer i dit liv. Men i en række tilfælde kræver det, at vi har dit samtykke. Så kan vi bl.a. fortælle dig om nye lejeboliger, nye initiativer indenfor sundhed og sende dig invitationer til kurser og arrangementer.

Forsikringer giver økonomisk sikkerhed

Hvis sygdommen rammer, er økonomien nok det, du har mindst lyst til at tænke på. Men ved alvorlig sygdom og i værste fald dødsfald, kan det have store konsekvenser ikke at have gjort sig de tanker. Derfor har du mulighed for at forsikre dig til økonomisk sikkerhed på forskellige måder i PFA. Din arbejdsgiverordning indeholder typisk livs- og sundhedsforsikringer, men ellers har du mulighed for at købe dem.

 

PFA Helbredssikring til dig mellem 60-79 år

Har du opsparing i PFA og er du fyldt 60 år, kan du og din ægtefælle eller partner købe en helbredssikring, hvis du ikke allerede har en via din arbejdsgiver.

Boliger til hele livet

Som kunde i PFA har du fortrinsret til de mange lejeboliger, som PFA ejer. Vi har flere boligtyper, for der er naturligvis forskel på, hvordan du vil bo i livets forskellige faser. PFA’s boliger ligger spredt over hele Danmark, og der kommer hele tiden flere til. Hvis du vil være opdateret på PFA’s boligtilbud, kan du tilmelde dig PFA Fokus, der løbende fortæller dig om nye tiltag. Du tilmelder dig på mitpfa.dk.

  

 

Kollegier

For at skabe optimale rammer for læring og fællesskab bygger PFA kollegier i Odense, Aalborg, Aarhus og København. Odense åbner i januar 2020, og ventelisten er allerede åben.

Læs mere

 

Lejeboliger

Hvis du kigger efter ny bolig, så har du mulighed for at flytte ind i en af PFA’s mange spændende lejeboliger. Der er mange størrelser og prislejer, og de ligger spredt over hele Danmark.

Læs mere 

 

Seniorboliger

Seniorlivet skal være godt og trygt, og det gælder også i hjemmet. Derfor har du mulighed for at flytte ind i forskellige typer af seniorvenlige boliger, der tager højde for alder og behov.

Læs mere

Opsparing i frie midler hos PFA Bank


Som kunde i PFA har du mulighed for at investere dine frie midler til lave omkostninger gennem PFA Bank. Her får du adgang til investeringsafdelinger, som har fået top-karakteren 5 stjerner af det uafhængige analyseinstitut Morningstar for deres gode balance mellem høje afkast, lave omkostninger og risiko. 

Gratis webinarer om dine muligheder

For at få det bedste ud af din ordning her i PFA, vil vi gerne klæde dig godt på, så du kan udnytte dine muligheder optimalt. Det gør vi gennem vores rådgivning, men du kan også deltage i forskellige webinarer, hvor du kan få tips og anbefalinger om alt fra investering af din opsparing til planlægning af dine pensionsudbetalinger.

Opsparing med unik overskudsdeling

PFA er ikke som så mange andre. Da vi blev stiftet for over 100 år siden, frasagde vores ejere sig deres økonomiske udbytte, og sådan er det også i dag. Det betyder, at vi ikke skal tjene penge til aktionærer, men i stedet kan fordele et eventuelt overskud til dig og vores andre kunder via KundeKapital. Den uafhængighed giver dig også tryghed for, at vi kun har fokus på det, der tjener dig og din familie bedst.

Gratis rådgivning om trivsel og sundhed

PFA Sundhedslinje er en rådgivningslinje, hvor du kan ringe ind og få vejledning til fysiske og mentale livsstilsændringer som fx ændring af motions- og kostvaner, hjælp til rygestop eller forebyggelse af stress.

Professionel rådgivning om arv og testamente

Arveforhold kan være lidt af en jungle. Derfor har PFA et samarbejde med to specialister i arve- og familieret, Advokater Ulrik Grønborg i Århus og Advokat Per Andreasen i København, så du som PFA-kunde kan få professionel hjælp til testamente, fremtidsfuldmagter og lignede dokumenter, og spare min. 500 kr. i forhold til normalpriser (afhængigt af opgavens omfang).

Du kan bestille TestamenteService gennem din rådgiver eller PFA’s Rådgivningscenter – ikke direkte hos advokaten.