Mød PFA på Folkemødet 2018

PFA er igen i år med, når Bornholm samler det politiske Danmark til årets Folkemøde. Som et af landets største kommercielle pensionsselskaber med ansvar for over 1 million danskeres pensionsopsparinger og forsikringer følger nemlig en forpligtelse til at bidrage til samfundsdebatten. Derfor sætter vi i samarbejde med en række politikere, eksperter og borgere fokus på nogle af de udfordringer, som har betydning for vores kunder, pensionssektoren og befolkningen som sådan.

Vi ser fx på fremtidens sundhedsteknologier og debatterer med læge Imran Rashid, om ændrede digitale vaner er løsningen på stressepidemien.

Vi diskuterer, hvem der skal betale for fremtidens velfærd og lader radiovært Mads Steffensen præsentere seniordilemmaer for et debatlystent panel bestående af blandt andre sexolog Joan Ørting, billedhugger Bjørn Nørgaard og PFA’s Group CEO Allan Polack.

Og så quizzer vi om bæredygtig udvikling. Tv-vært Anders Breinholt tester finansminister Kristian Jensen, folketingsmedlem Ida Auken, koncernfinansdirektør i PFA Anders Damgaard og Vice President of Corporate Sustainability i Novo Nordisk Susanne Stormers viden om FN’s 17 verdensmål.

Det og meget mere kan opleves i PFA’s Folkemøde-telt. Se PFA's samlede program her

Kom forbi

PFA er også på Folkemødet for at møde kunder, samarbejdspartnere og hvem, der ellers har lyst til få en overordnet snak om pension og gode råd til et sundt (arbejds)liv. Er du på Folkemødet, kan du møde os på ydermolen i telt G2.

Kontakt

Janne Bram Jensen, Public Affairs direktør
Mobil: 61 20 90 78
E-mail: jje@pfa.dk

Signe Liliendahl Andreasen, Public Affairs projektleder
Mobil: 24 28 44 47
E-mail: sli@pfa.dk