PFA Klima Plus

Nu kan din pension blive CO2-neutral i 2025

Med PFA Klima Plus kan du sætte din pensionsopsparing på ekstra hårdt arbejde for klimaet. I PFA’s nye grønne opsparingsløsning vil din pension blive investeret ekstra klimavenligt med særlig fokus på at nedbringe CO2-udledning.

Derfor lancerer vi PFA Klima Plus

I PFA vil vi gerne gøre det let for dig at gøre din pensionsopsparing endnu mere grøn. Vi tror på, at sammenhængen mellem en bæredygtig samfundsudvikling og gode langsigtede afkast vil gå hånd i hånd i fremtiden.


Bliv klogere på historien og visionen bag PFA Klima Plus

Klare og konkrete klimamål

PFA Klima Plus er bygget op om klare klimamål, så du nemt kan se, hvordan din opsparing bidrager til en grønnere verden. Målet er, at investeringerne skal være CO2-neutrale i 2025 og CO2-negative i 2030.
     

Dyk ned i detaljerne om PFA’s grønne opsparingsløsning

Få anbefaling om PFA Klima Plus

Pensionsopsparingen er et af de områder, hvor du kan gøre en stor forskel for klimaet. Tag PFA’s investeringsguide og få en anbefaling, der både tager højde for din risikoappetit, dine klimapræferencer og forventninger til afkast.
  

Tag guiden og få en anbefaling på mitpfa.dk

Film med Scandlines

Bæredygtige hybridfærger reducerer CO2-udledning

PFA’s investering i Scandlines viser, hvordan PFA sætter din pensionsopsparing på ekstra hårdt arbejde for klimaet på en bæredygtig og ansvarlig måde. PFA er medinvestor af 1,35 mia. kr. i Scandlines’ grønnere omstilling, hvor deres hybridfærger bl.a. minimerer brændstofforbrug og er med til at reducere CO2-udledningen med cirka 15.000 tons om året. Scandlines vil være en del af PFA’s klimastærke produkt PFA Klima Plus og investeringen er et godt eksempel på, hvordan gode afkast og en klimadagsorden sagtens kan gå hånd i hånd.

 
Film om Pakhusene i Aarhus

Klimavenlig investering i Aarhus

Når PFA investerer ansvarligt, kan det være i en bæredygtig ejendom som Pakhusene i Aarhus. Den har en guldcertificering i bæredygtighed fra DGNB. Pakhusene vil være en del af PFA’s ekstra klimastærke produkt PFA Klima Plus, der har som ambition at være CO2-neutralt i 2025.

 


Film med Chr. Hansen

Sådan modtager kunderne PFA Klima Plus

Klimaet er ikke blot højt på dagsorden i PFA, det er den også hos mange af vores virksomhedskunder og deres medarbejdere. Det gælder eksempelvis for Chr. Hansen, som ser et godt match mellem deres bæredygtige bakterier og PFA’s grønne pensionsordning. Hør mere i filmen med Annemarie Meisling, som er senior director i deres Corporate Affair-afdeling.

 
Podcast med PFA’s investeringsdirektør

Bliv klogere på PFA’s nye grønne opsparingsløsning

Ny pensionsopsparing med fokus på klimavenlige investeringer. Det lyder næsten for grønt til at være sandt. Eller hvad? Hør journalist Martin Kampmann udfordre PFA’s koncerninvesteringsdirektør Kasper A. Lorenzen med drilske spørgsmål om den nye klimasatsning, PFA Klima Plus. Få eksempelvis svar på, om PFA virkelig tager klimaansvaret på sig eller blot rækker ud efter billige klimapoint, og kom samtidig i godt og farverigt selskab med både Donald Trump og Greta Thunberg. Podcasten varer 23 minutter.


Film med PFA’s Koncerninvesteringsdirektør

Opsparing med grøn samvittighed

Nu giver PFA arbejdet med klimahensyn endnu et løft og lancerer PFA Klima Plus. Der er tale om et ambitiøst tilbud til de kunder, der gerne vil placere hele eller dele af deres opsparing i ekstra klimavenlige investeringer. PFA Klima Plus er bygget op om klare og konkrete klimamål, og blandt andet vil aktierne fra start udlede 60 % mindre CO2 end verdensindekset. Samtidig er forventningen, at afkastpotentialet matcher det nuværende markedsrenteunivers. Hør mere i filmen med Koncerninvesteringsdirektør, Kasper A. Lorenzen.

 
Pressemeddelelse

PFA klar med ekstra klimastærk opsparingsløsning

PFA lancerer nu PFA Klima Plus, som giver PFA’s pensionskunder mulighed for at placere hele eller dele af deres pensionsopsparing i udvalgte klimavenlige investeringer. Som Danmarks største pensionsselskab med godt 1,3 mio. kunder, omkring 550 mia. kr. i kundemidler og ca. 6000 virksomheds- og organisationskunder spiller PFA en vigtig rolle i samfundet, og med den nye grønne opsparingsløsning tages der nu endnu et vigtigt skridt i indsatsen for at fremme en bæredygtig samfundsudvikling.