PFA's forbrugerøkonom

Carsten Holdum

Carsten Holdum er forbrugerøkonom i PFA Pension. Hans opgave er at omsætte PFA’s viden og erfaring til brugbare råd og kvalificerede anbefalinger for vores kunder. Han er specialiseret i forbrugerøkonomi, pension og langsigtet opsparing.

Disse emner er vigtige for den enkelte danskers mulighed for at frihed til at leve det liv, de ønsker, og derfor er Carsten Holdums opgave også at være til stede i medierne for at komme med råd og anbefalinger.

”Vi ser, at kunderne sparer mere op, og at samspillet mellem de forskellige opsparingsformer er yderst komplekst - både i forhold til pension, opsparing i frie midler og offentlige ydelser. Samtidig er danskerne mere nysgerrige på og interesserede i at tage vare på deres økonomiske forhold, selvom det fortsat er et emne, der er vanskeligt for mange helt at få greb om. Derfor vil jeg efter bedste evne forsøge at gøre mig gældende i medierne – både de klassiske og de sociale af slagsen – så jeg kan hjælpe folk til at få styr på økonomien,” siger Carsten Holdum.

Carsten Holdum har arbejdet i PFA siden august 2011, og han har tidligere været både kundetillidsmand og leder af Kompetence & Udvikling. Derudover har han været en del af Politikens privatøkonomiske panel siden november 2017. 
Tidligere var han cheføkonom og førende talsperson i Forbrugerrådet på det økonomiske område. Han er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har også en HD/F fra CBS.

Specialistområder:

  • Forbrugerøkonomi
  • Adfærdsøkonomi
  • Formuerådgivning
  • Pension & investering

Kontaktoplysninger:

+45 24 28 44 52
chu@pfa.dk  

Udtalelser i de forskellige mediekanaler

Du har mulighed for at læse forskellige artikler, hvori Carsten Holdum har udtalt sig omkring pension, opsparing m.v.