Rådgivning – Giv din ordning et tjek

Book en rådgivningssamtale

Vi anbefaler, at du booker en rådgivningssamtale, hvis din livssituation ændrer sig væsentligt, så du er sikker på at få det fulde udbytte af din pensionsordning. Sammen med rådgiveren fra PFA kan du bl.a. få hjælp til at træffe en beslutning om:

  • hvordan din opsparing skal investeres
  • dine forsikringer stadig passer til dine og familiens behov
  • du har den rette begunstigelse.

Du booker din rådgivningssamtale ved at ringe til PFA på 39 17 60 19.

Inden din rådgivningssamtale vil du få tilsendt en mødebekræftelse med et link til Mit PFA, hvor du kan udfylde data om fx dine familieforhold og økonomi som forberedelse til rådgivningen. Rådgiveren anvender disse data i sin forberedelse til rådgivningssamtalen.

Efter rådgivningssamtalen vil du få tilsendt et evalueringsskema, hvor du kan vurdere udbyttet af din samtale.

Rådgivning - Hvor og hvornår det passer dig

FleksibilitetWebrådgivning

Her kan du følge med i pensionsrådgiverens beregninger og anbefalinger på din computer eller tablet, mens I taler sammen i telefonen. I forbindelse med rådgivningssamtalen vil du få en anbefaling til, hvordan du optimerer din pensionsordning, så den passer til din familiemæssige og økonomiske situation. Webrådgivning giver stor fleksibilitet og mulighed for rådgivning derhjemme og eventuelt med deltagelse af din ægtefælle eller samlever.

Du kan få webrådgivning
mandag – torsdag fra kl. 8.15–20 og fredag fra kl. 8.15-16.  

Bliv ringet opTelefonisk rådgivning

Hvis du har et par konkrete spørgsmål, som du gerne vil have et hurtigt svar på, kan du ringe til PFA Rådgivningscenter på 70 80 88 85.

Rådgivningscenteret har åbent mandag - torsdag fra kl. 8.00-16.30 og fredag fra kl. 8-16. 

KundeSeniorrådgivning

Hvis du er 55 år eller derover, vil du automatisk få tilbudt seniorrådgivning. Her vil der være særligt fokus på bl.a. udbetalingsplanlægning, samspil med sociale ydelser, fri kapital og arveforskud. 

Mit PFAMit PFA

Hvis du foretrækker selv at tilpasse din ordning, så kan du tilpasse dine forsikringsdækninger på Mit PFA, hvis du har PFA Plus. Du kan også ændre investeringsprofil, tilknytte en udbetalingssikring og til- og fravælge PFA KundeKapital.

Pensionsplanen på Mit PFA kan give dig et indblik i din fremtidige økonomi. Her kan du se hvor stor en andel af din nuværende løn, du kan forvente at have til rådighed, når du går på pension. Du kan også foretage simuleringer og se betydningen af at ændre pensionstidspunkt og øge indbetalingen.