Velkommen til PFA

Danmarks Apotekerforening og Pharmadanmark mener, det er vigtigt, at medlemmerne har råd til at leve livet efter arbejdslivet. Derfor får du som en del af din ansættelse en pensionsordning, som sikrer, at du er økonomisk sikret, når du skal på pension, og hvis du bliver syg eller komme til skade.

Kom godt i gang - 4 trin

image

1. Hvordan skal din opsparing investeres?

Din faglige organisation har som udgangspunkt valgt en investeringsprofil for dig. Men mennesker er forskellige og har forskellige holdninger til risiko. Derfor er det vigtigt, at du vælger den investeringsprofil, som passer til dig.

På Mit PFA kan du bruge vores investeringsguide og vælge en profil. 

Læs om investering i markedsrente

Log på Mit PFA

image

2. Er de rette sikret, når du dør?

Tag stilling til, hvem der skal have pengene, når du ikke er her mere.

Hvis du har indsat en begunstiget på den tidligere ordning og vil overføre den til den nye ordning, skal du udfylde en ny begunstigelseserklæring.

Læs om begunstigelse og nærmeste pårørende

Udfyld begunstigelseserklæring

image

3. Passer dine forsikringer til din nuværende livssituation?

Børn, lønforhøjelse, boligskifte eller skilsmisse.

Når dit liv ændrer sig, kan det være en god idé at se på, om dine forsikringer stadig dækker dig godt nok.

På Mit PFA kan du se, hvordan vi anbefaler dig, at dine forsikringer skal justeres.

Log på Mit PFA

image

4. Vil du samle dine pensionsopsparinger?

I PFA anbefaler vi generelt, at du samler dine pensionsopsparinger ét sted. Det giver et godt overblik, og så er det nemt og ubesværet at ændre og tilpasse opsparingen, når du får brug for det.

Der er tilfælde, hvor det ikke er fordelagtigt at flytte sin opsparing.  

Ring til PFA Rådgivningscenter på:

70 12 50 00 

Book en rådgivningssamtale

En rådgivningssamtale sikrer, at du får det fulde udbytte af din nye pensionsordning. Du bestemmer selv, om du vil rådgives på din arbejdsplads eller få webrådgivning. Rådgivning på din arbejdsplads foregår i dagtimerne. Webrådgivning er fleksibel, og din ægtefælle eller partner har mulighed for at deltage. Du har brug for din telefon og en pc eller tablet, og rådgivningen kan foregå, hvor det passer dig, og når du har tid – helt frem til kl. 20.

Ring til PFA på 39 17 60 19, hvis du ønsker personlig rådgivning.

Få overblik over din ordning på Mit PFA

Du kan få et digitalt overblik over din ordning på Mit PFA, når den er trådt i kraft. Her kan du følge din opsparing og afkast og planlægge din fremtidige økonomi i Pensionsplanen. PFA anbefaler, at du udfylder dine personlige oplysninger og tilmelder dig PFA Fokus. Så får du løbende tilsendt anbefalinger, der er målrettet netop din ordning.

Gå på Mit PFA med din smartphone, tablet og pc.