Velkommen til PFA

I VKR Gruppen og VELUX Gruppen lægger vi stor vægt på at være en god og ansvarlig arbejdsplads med gode medarbejderforhold og medarbejdergoder. Vores firmapensionsordning skal derfor være konkurrencedygtig og skabe de bedst mulige betingelser for en tryg og god pensionisttilværelse samt sikring vedr. sygdom m.m.

Din nye ordning

Hvis du er omfattet af en overenskomst, så får du en ny, attraktiv pensionsordning i PFA den 1. februar 2017. Det er en fleksibel ordning med lave omkostninger, og den indeholder ligesom din nuværende ordningen i Nordea Liv & Pension både en opsparing og en god forsikringspakke med en forsikring ved kritisk sygdom, en erhvervsevneforsikring og en livsforsikring.

Vi håber at du vil drage mest mulig nytte af din nye pensionsordning og både nu og fremover vil investere den nødvendige tid og indsats i at sikre, at du til hver en tid har den ordning, der passer til dig og dit liv.

Der er tre vigtige ting, som du skal tage stilling til:
  1. Hvem skal have dine pensions- og forsikringspenge udbetalt, hvis du dør, inden du går på pension?
  2. Hvilken investeringsprofil passer til dig?
  3. Hvad skal der ske med din nuværende opsparing?

Book en rådgivningssamtale

En rådgivningssamtale sikrer, at du får det fulde udbytte af din nye pensionsordning. Du bestemmer selv, om du vil rådgives på din arbejdsplads eller få webrådgivning. Rådgivning på din arbejdsplads foregår i dagtimerne. Webrådgivning er fleksibel, og din ægtefælle eller partner har mulighed for at deltage. Du har brug for din telefon og en tablet eller pc, og rådgivningen kan foregå, hvor det passer dig, og når du har tid – helt frem til kl. 20.

Læs om dine rådgivningsmuligheder