PFA Udbetalingsbank A/S vælger BEC som samarbejdspartner

PFA Udbetalingsbank A/S har valgt BEC som samarbejdspartner, som dermed får en central placering i PFA’s fremtidige bank-struktur.

BEC betjente det tidligere Cantobank, der blev erhvervet af PFA i juni, og BEC og PFA er blevet enige om at fortsætte samarbejdet.

”Dialogen og det påbegyndte samarbejde med BEC har bestyrket os i, at valget af BEC som fremtidig samarbejdspartner er det rigtige valg for banken. Vi oplever en kompetent rådgivning og hjælp i bankens etableringsfase, og vi føler os overbevist om, at vi får en værdifuld partner, når banken går i drift. På mange måder passer BEC godt til PFA’s målsætning om at veksle viden til værdi, således at kunden oplever en kvalificeret rådgivning,” siger direktør Lars Stouge, PFA Udbetalingsbank.

BEC passer godt til PFA Udbetalingsbank, da de kan tilbyde fleksible løsninger, som kan tilpasses forskelige behov.

Hos BEC siger adm. dir. Kurt Nørrisgaard: ”BEC er it-leverandør til finans. Vi servicerer kunder med forskellige udgangspunkter - fx Nykredit, Danmarks Nationalbank, Handelsbanken og Coop Bank, som via deres forretningsstrukturer alle har unikke behov. De møder os med forskellige krav, og det udvikler os, så vi hele tiden er godt rustede til at tage dialogen med nye kunder. Så vi er meget glade for, at PFA ser os som deres rette match.”

PFA Udbetalingsbank vil tilbyde investerings- og opsparingsløsninger til PFA-kunder, der er på vej til eller allerede er gået på pension.