PFA ansætter Moten Jeppesen

PFA har ansat Morten Jeppesen som direktør pr. 1. december. Han får ansvaret for koncernens presserelationer. Morten Jeppesen kommer fra en stilling som finansredaktør på Børsen, hvor han de seneste knap fire år har beskæftiget sig indgående med finanssektoren.

PFA’s koncernchef Henrik Heideby forklarer, at ansættelsen af Morten Jeppesen sker som et led i en overordnet strategi, der skal fastholde og styrke PFA’s position som Danmarks største kommercielle pensionsselskab.

”PFA har i dag det næst-stærkeste omdømme i finanssektoren. Det ønsker vi at fastholde og forbedre gennem en vedholdende, konsistent og proaktiv kommunikationsindsats. Morten får en væsentlig rolle i at eksekvere og bygge på vores omdømme- og presseplan,” siger Henrik Heideby.

Også den kommende pressedirektør ser frem til de nye udfordringer i PFA.

”Det bliver fantastisk spændende at skulle være med til at gøre PFA endnu bedre. Og jeg er sikker på, at jeg med min erfaring vil kunne bidrage positivt til PFA’s fortsatte fremgang,” siger Morten Jeppesen.

Den kommende ankermand for pensionsselskabets presserelationer har tidligere været informationschef i Falck og Ejendomsforeningen Danmark, chefredaktør på Økonomisk Ugebrev og redaktør på Dagbladet Roskilde. Han er samtidig forfatter til bogen ”Blændværk” om Roskilde Banks krak. Morten Jeppesen er 42 år.