Direktør til PFA Senior og PFA Sundhed

PFA har ansat Jacob Holmblad som direktør for de to datterselskaber PFA Sundhed og PFA Senior.

Jacob Holmblad kommer fra en stilling som vice-præsident for den internationale standardiseringsorganisation ISO. Frem til 2010 var han administrerende direktør for Fonden Dansk Standard i 18 år. Han har siden 1988 haft en lang række bestyrelsesposter og er bl.a. formand for Majorgården og for Scion DTU A/S samt næstformand i Energitilsynet.

”Med Jacob Holmblad får de to selskaber en direktør med kompetencer inden for forhandlingsteknik på et meget højt niveau. Han er vidende og handlekraftig og er den helt rette person til at fortsætte den positive udvikling, som de to selskaber er godt i gang med,” siger koncerndirektør Lars Ellehave-Andersen, PFA Pension.

PFA Sundhed og PFA Senior er datterselskaber i PFA-koncernen. De har fokus på udvikling af sundheds- og forebyggende ydelser samt seniorydelser som supplement til pensionsordningen. Jacob Holmblad skal revitalisere forretningsstrategierne i de to selskaber og styrke relationen til pensionskunderne blandt andet ved at integrere senior- og sundhedsydelserne i PFA Pensions rådgivningskoncept.

Jacob Holmblad er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 1973 og har løbende efteruddannet sig inden for ledelse, IT og HR. Han starter i PFA den 1. september 2011.