PFA ansætter ny direktør for Erhverv

PFA Pension har ansat Jesper Steensen som ny direktør for Erhverv med ansvar for salg og kontakt til PFA Pensions virksomheds- og organisationskunder. Jesper Steensen kender allerede PFA godt, da han tidligere har arbejdet i PFA i årene 2003-2007.

Jesper Steensen kommer fra en stilling som salgsdirektør i SEB Pension, og i PFA får han til opgave at være med til at sikre, at PFA fastholder og udbygger sin position som markedsleder i pensionsbranchen i Danmark. Jesper Steensen tiltræder i PFA den 15. august.

Group CEO i PFA Allan Polack siger i forbindelse med ansættelsen:
”Jeg er meget tilfreds med, at vi kan hente Jesper Steensen tilbage til PFA. Han har et godt kendskab til branchen – både på pensions- og forsikringssiden, og så har han beskæftiget sig med store dele af værdikæden i pension. Det gør, at han har stort kendskab til hele PFA’s forretning og de mange kontaktpunkter, vi har med kunderne. Det er kvaliteter, der er vigtige for PFA, når vi skal implementere vores 2020-strategi, hvor et af målene er, at vi vil udbygge vores position som markedsleder indenfor pension.”

Netop PFA’s 2020-strategi er en af grundene til, at Jesper Steensen valgte PFA. Han siger:   
”PFA er en utroligt spændende virksomhed, der som det største kommercielle pensionsselskab har en meget interessant platform for arbejdet med kunderne. Jeg er meget tiltrukket af at få muligheden for at bidrage til PFA’s rejse mod 2020. Der er et utroligt godt udgangspunkt i PFA, der har godt fat i de danske virksomheds- og organisationskunder – og for mig er det en spændende udfordring at bidrage til, at den position udbygges endnu mere.”

For yderligere information kontakt: Presserådgiver Nicholas Rindahl på tlf. 21 18 60 31
 

CV
2013 – nu: Salgsdirektør med ansvar for salg og rådgivning samt digital- og forretningsudvikling i SEB Pension
2011 – 2013: Ansvarlig for strategisk forretningsudvikling og e-pension i SEB Life and Investment Management
2007 – 2011: Afdelingsdirektør, SEB Pensionsforsikring A/S
2005 – 2007: Chef for kundeaftaler og LEAN program, PFA Pension
2003 – 2005: Chef for strategi og portfolio management, PFA Pension
1998 – 2003: Strategikonsulent, Accenture

Jesper Steensen, 44 år, er cand.merc. i International Business fra CBS, og så har han deltaget på MBA-studier på USC, Columbia.