Kristian Hjort-Madsen er ny IT-direktør i PFA

PFA har ansat den 39-årige Kristian Hjort-Madsen som ny direktør for IT. Han kommer fra en stilling som teknologidirektør i IT-virksomheden BEC.

En af Kristian Hjort-Madsens hovedopgaver i PFA bliver at stå i spidsen for at udvikle PFA’s IT-organisation til at være endnu mere agil og forretningsorienteret. Som led i PFA’s 2020-strategi arbejder PFA målrettet med at udvikle IT-løsninger, der både skal effektivisere driften og forbedre kundeoplevelsen på PFA’s kundevendte IT-platforme.

Koncerndirektør og COO i PFA Jon Johnsen glæder sig over ansættelsen.

”Jeg er meget tilfreds og glad for, at vi har fundet en kandidat som Kristian til stillingen som IT-direktør. Jeg er sikker på, at han med både sin teknologiske og metodiske baggrund indenfor agil udvikling, analytics og sourcing kan være med til at gøre en forskel i PFA sammen med alle de kompetente medarbejdere, som han skal stå i spidsen for,” siger Jon Johnsen.

Igennem de seneste 10 år har Kristian Hjort-Madsen gennemført store digitale transformationer i flere virksomheder, som udover BEC tæller konsulentvirksomheden Accenture og Finansministeriets departement. Kristian glæder sig til at stå i spidsen for IT i PFA.  

”Jeg ser meget frem til den spændende udfordring, det er at starte i PFA. IT er en helt essentiel funktion i arbejdet med både virksomheds- og privatkunder, og jeg vil arbejde for, at IT-organisationen i endnu højere grad bliver orienteret mod at understøtte PFA’s forretning. Jeg glæder mig samtidig til at bidrage til eksekveringen af PFA’s 2020-strategi, hvor et lean og agilt IT-fundament spiller en stor rolle,” siger Kristian Hjort-Madsen.

PFA’s nye IT-direktør, der starter den 2. januar 2017, er uddannet cand.it. i softwareudvikling og har desuden en Ph.d. i strategisk IT-planlægning.

For yderligere information kontakt: Presserådgiver Nicholas Rindahl på tlf. 21 18 60 31.