PFA er Danmarks bedste digitale pensionsselskab

PFA’s store fokus på digitale løsninger har båret frugt. Onsdag d. 5. april fik PFA prisen som Årets digitale finansvirksomhed blandt de 14 største pensionsselskaber i Danmark.

PFA var nomineret i tre kategorier, og det er andet år i træk, PFA løber med titlen som årets bedste digitale virksomhed i branchen. I kategorien Bedste digitale kundeløsning blev vi nummer to, mens det rakte til en tredjeplads for Bedste interne setup. 

Prisen som Årets digitale finansvirksomhed bliver givet til den virksomhed, som er nået længst i den digitale udvikling og samlet set gør det bedst digitalt både internt i virksomheden og eksternt for kunderne. Det betyder, at vi ikke bare er blevet bedømt på kundeoplevelsen på Mit PFA, pfa.dk og sociale medier, men også på hvor automatiserede og optimerede vores processer er i virksomheden.

Prisen blev uddelt til konferencen Årets digitale finansvirksomhed, og kåringen er baseret på en sammenligning af Danmarks største pensionsselskaber. Analysen inkluderer en undersøgelse af over 3.000 kunders oplevelse af selskabernes digitale løsninger, ekspertvurderinger af løsningerne og en vurdering af selskabernes arbejde med digitalisering.

Det er FinansWatch og analysevirksomheden Wilke, der står bag kåringen.