PFA ansætter ny IT-direktør med dybt branchekendskab

PFA ansætter Morten Bruun Steiner som ny direktør for Data & IT. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for IT-selskabet Edlund og har lang erfaring inden for teknologi til den finansielle sektor

PFA’s nye direktør for Data & IT bliver Morten Bruun Steiner, der kommer til fra en stilling som administrerende direktør for IT-selskabet Edlund. Den 57-årige ingeniør af uddannelse har lang erfaring med at levere IT til den finansielle sektor, og han har indgående kendskab til PFA gennem sin stilling hos Edlund. Edlund er således leverandør til platformen PFA Plus, som vores markedsrenteprodukter ligger på.

Koncerndirektør for Produkter & Udvikling, Mads Kaagaard, glæder sig over, at han med ansættelsen får en Data & IT-direktør med både brancheerfaring og kendskab til PFA.

”Han har rigtig lang erfaring inden for IT-løsninger til den finansielle sektor - og også helt nede i maven af PFA. Samtidig er han som person kendetegnet ved et højt energiniveau, stort drive og engagement. Morten brænder for det, han laver, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at bidrage til at sætte yderligere fart på vores ambitiøse digitaliserings-agenda, som skal sikre at vi leverer de bedst mulige produkter til vores kunder til de lavest mulige omkostninger,” siger Mads Kaagaard.

Teknisk indsigt og kommerciel forståelse

Derudover fremhæver koncerndirektøren, at den kommende direktør for Data & IT kombinerer sin IT-indsigt med solid forretningsforståelse.

”Han har i sin tid som konsulent drevet digitaliserings- og transformationsprocesser, og han kommer dermed med en del change management-kompetencer. Det, at han også har været CEO og COO, giver en god balance mellem teknisk indsigt og kommerciel forståelse. Dermed er jeg overbevist om, at han vil være en stærk drivkraft i den fortsatte transformation af PFA,” siger Mads Kaagaard.

Den kommende direktør for Data & IT ser frem til i sin nye rolle ikke bare at være en ekstern leverandør, men at få ansvar for at gennemføre forandringerne.

”Efter at have arbejdet som leverandør og rådgiver for den finansielle sektor igennem min karriere, så glæder jeg mig helt vildt til at komme over på kundesiden og få mulighed – og ansvar - for at eksekvere de strategiske beslutninger i bund. Samtidig er Liv & Pension en branche i voldsom transformation og et af de absolut mest spændende steder at være i øjeblikket. Et selskab som PFA har så meget viden og data, og hvis vi formår at udnytte de teknologiske muligheder, kan vi gøre en kæmpe forskel for vores kunder og samfundet inden for eksempelvis forebyggelse af livsstilssygdomme,” siger Morten Bruun Steiner.

Morten Bruun Steiner, der er gift og far til fire drenge, begynder i sit nye job hos PFA 1. januar 2019.

CV
2019PFADirektør for Data og IT
2016-2018EdlundCEO
2015-2016TIA TechnologyCOO
2012-2014AvanadeSVP & General Manager Nordics
2011-2012AccentureSenior Executive
2007-2011TIA TechnologyCEO
1988-2007AccentureForskellige stillinger – senest Equity Partner & Nordic Insurance Lead

For yderligere oplysninger
Pressechef Kristian Lund Pedersen, 39 17 58 79 eller klp@pfa.dk