PFA Invest genindtager førsteplads blandt danske investeringsforeninger

PFA’s investeringsforening har endnu en gang modtaget hæder fra det uafhængige analysebureau Morningstar

PFA Invest opnår i den nyeste rapport fra analysebureauet 1. pladsen blandt de danske investeringsforeninger for det bedste forhold mellem afkast, omkostninger og risiko blandt de 21 investeringsforeninger, der er undersøgt i analysen.

I analysen fra Morningstar opnår PFA Invest en samlet rating på 4,11 stjerner ud af fem, og investeringsforeningen er sprunget to pladser frem i forhold til forrige opgørelse. 

Mere stjernestøv over investeringsforening

For nyligt opnåede PFA Invests mest populære afdelinger Balance A, B og C for første gang alle topkarakteren fem stjerner. Da det samtidig er der, hvor 90 pct. af investeringsforeningens midler er placeret, har hovedparten af kunderne i PFA Invest deres penge placeret i en afdeling, der har fået fem stjerner.

En del af forklaringen på den gode placering i Morningstars nyeste analyse er blandt andet, at PFA’s globale aktier og stabile aktier (aktier med mindre udsving), har klaret sig godt gennem året. Desuden blev der sidste år tilføjet ejendomsinvesteringer til PFA Invest, hvilket også har bidraget positivt til kundernes afkast.