PFA køber nyt hotel i Lyngby

Med en investering på knap 200 mio. kr. køber PFA nu et nyt hotel i Lyngby. Det er det femte hotelprojekt i Danmark, som PFA investerer i.

PFA kan nu føje endnu et hotel til porteføljen af danske erhvervsejendomme. Der er tale et hotelprojekt med fitness i Lyngby på i alt 5.460 m2.

PFA’s investering er på knap 200 mio. kr., og Zleep Hotels og Fitness World bliver lejere.

”Vores ejendomsinvesteringer er drevet af internationale megatrends - herunder den stigende efterspørgsel på oplevelser og turisme. Hotelmarkedet herhjemme er i vækst, og antallet af overnatninger er kraftigt stigende. Med investeringen i hotelprojektet i Lyngby udbygger vi vores portefølje af danske hotelejendomme. Samtidig bidrager investeringen til et godt, langsigtet afkast på kundernes pensionsopsparinger,” siger Michael Bruhn, ejendomsdirektør i PFA.

Hotellet i Lyngby er det femte hotelprojekt, som PFA investerer i herhjemme. I forvejen har PFA investeret i Hotel Alsik i Sønderborg, Hotel Otillia i Carlsberg Byen og et hotel til Guldsmeden under opførelse på Gullfossgade i København. Herudover har PFA givet tilsagn om opførelse af et hotel i Hillerød med Zleep Hotels som operatør.

Et område i kraftig udvikling

Hotelprojektet i Lyngby er under opførelse og kommer til at indeholde hotel, hotellejligheder og fitness, når det står klar i juli 2020.

”Hotellet har en rigtig god beliggenhed tæt på motorvejen og i et område i kraftig udvikling med kommende letbane, uddannelsesinstitutioner som DTU og internationale virksomheder som f.eks. COWI og Microsoft. Men hoteludbuddet i området er forholdsvis begrænset, og derfor forventer vi også en god efterspørgsel, når Zleep Hotel Lyngby åbner næste år,” siger Mikael Fogemann, chef for Danske Ejendomme i PFA.

Hos Zleep Hotels glæder man sig til at drive hotel i Lyngby, som man ser store perspektiver i.

”Det er min klare overbevisning, at markedet i Lyngby higer efter et nyt hotel. Et hotel med attraktive priser, faciliteter af høj kvalitet og ikke mindst med mulighed for long stay ophold. Områdets store, internationale virksomheder og DTU har mange besøgende hver dag, og de har naturligvis brug for et hotel i nærheden af deres gøremål. Personligt ser jeg enormt meget frem til at introducere markedet for vores nye hotellejligheder; Zleep Living, der er værelser, du faktisk kan flytte ind i - det skal nok blive stort,” siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Udvikler og sælger er Benjamin Capital.

”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med PFA som langsigtet ejer og ser frem til at få dem som nabo til vores nye bilhus i Lyngby,” siger Johnny Laursen, Benjamin Capital.

For yderligere information kontakt ejendomsdirektør i PFA Michael Bruhn på tlf.: 2428 4630.

Fakta:

- PFA erhverver 5.460 m2 nyopført hotel og fitness i Lyngby.
- Hoteloperatør er Zleep Hotels, og fitnessoperatør er Fitness World.
- Udvikler og sælger er Benjamin Capital.
- Hotellet bliver på 4.123 m2 med 112 værelser og en morgenmadsrestaurant. Af de 112 værelser bliver 34 hotellejligheder efter konceptet Zleep Living.
- Fitnessdelen er på 1.337 m2.
- Hotellet skal stå klar i juli 2020.
- PFA’s rådgivere: Rambøll og Newsec er tekniske rådgivere, Bech-Bruun er juridisk rådgiver, mens Colliers International og Telling & Nesager er kommercielle rådgivere.