PFA med i storproduktion af bæredygtige batterier til el-biler. Se video.

Kom med på besøg hos Northvolt Ett, der producerer bæredygtige batterier til el-biler. En virksomhed, som PFA har indgået en låneaftale med på et stort trecifret millionbeløb.

Som kunde i PFA er du med til at skabe en reel forandring gennem din opsparing. Men hvordan? Det vil vi gerne tydeliggøre.

Derfor har vi netop været i det nordligste Sverige for at besøge fabrikken Northvolt Ett, som producerer batterier til især el-biler, men også andre transportmidler. 

I 2020 indgik PFA en låneaftale på et stort trecifret millionbeløb til Northvolt, så de kan udvide deres produktion ved at bygge et af Europas største fabriksanlæg til produktion af bæredygtige lithium-ion battericeller. En produktion, hvor genanvendelse også er i højsædet.

Som ansvarlig investor ønsker vi i PFA at bidrage positivt til den grønne omstilling, og vi tror på, at eldreven transport kommer til at spille en helt central rolle i fremtiden. Derfor betragter vi Northvolt som en stærk bæredygtig investering, som skal være med til at give kunderne i PFA et solidt afkast.

”For os er det vigtigt at have de rette investorer med os fra begyndelsen. Northvolt etablerer en ny europæisk industri af batterier, og det indebærer, at vi vil have langsigtede investorer som PFA med, som kan bidrage på hele vores rejse. Så for os er PFA’s bæredygtige fokus både en inspiration og med til at sikre, at vi gør det rigtige,” siger Fredrik Hedlund, CEO i Northvolt, bl.a. i videoen.