Finanselev

Er du klar til at udfordre dig selv som vores nye finanselev?

Rekrutteringen til vores elevprogram med opstart i 2019 er afsluttet. Rekrutteringen af elever med opstart i 2020 påbegyndes i starten af næste år. I mellemtiden kan du orientere dig om elevprogrammet herunder.

En uddannelse som åbner døre

Uddannelsen foregår i København, varer to år og en uge, og du vil undervejs være i praktik hos PFA suppleret med skoleophold organiseret af Forsikringsakademiet. Den består af 5 grundmoduler og 7 specialemoduler, der er målrettet personforsikring.

Du vil være på skole de 12 moduler, der hver varer 2-5 dage i løbet af de 2 års uddannelse, og undervisningen foregår sammen med elever fra andre finansielle virksomheder.

Du specialiserer dig inden for pension og personforsikring samtidig med, at du får bred viden om generelle, finansielle forhold. Dermed åbnes dørene til en karriere i den danske finansverden inden for pension, men også mange andre fagområder i den finansielle sektor.

Din arbejdstid vil være 36 timer om ugen, og du får løn under hele uddannelsesforløbet. Der følger også en fordelagtig pensions- og forsikringsordning med.

Mød Kathrine - tidligere finanselev i PFA

Prøv teorien af med det samme
Som finanselev i rådgivningscenteret får du muligheden for at hjælpe alle PFA’s kunder med at få mest muligt ud af deres forsikring- og pensionsordning.

Som finanselev i sundhedscenteret får du muligheden for at hjælpe alle de kunder som står i en situation, hvor de skal gøre brug af deres forsikrings- og pensionsordning.

Det betyder, at du vil få din daglige base i enten rådgivningscenteret eller sundhedscenteret, alt efter hvor din interesse ligger. Dog vil alle vores finanselever gennemgå et samlet opstartsforløb – uanset hvor du har din base.

I opstartsforløbet vil du bl.a. blive undervist i vores systemer, i kommunikation og i nogle af de pensionsfaglige emner, som du også lærer om på skolen. På den måde får du de bedste forudsætninger for at give god rådgivning og hjælp til vores mange kunder. 

Du starter sammen med 7 andre elever, og vi gør meget for at skabe et godt sammenhold. Derudover får du tilknyttet en mentor, som du kan sparre med og støtte dig til undervejs.

Karriere: Klar til at lade drømmen gå i opfyldelse?

 

Som finanselev i Danmarks førende pensionsselskab er der mange muligheder for din fremtidige karriere. Med din base i PFA Rådgivningscenter, får du et godt springbræt til en masse spændende muligheder i resten af huset.  

Du udvikler derfor hurtigt en stærk viden indenfor mange af finansverdenens områder, som kommer dig til gavn både i din elevtid og i din fremtidige karriere. 

Hvem kan søge?

For at komme i betragtning som finanselev i PFA skal du have gennemført enten studentereksamen (STX), højere handelseksamen (HHX) eller EUX Finans med et godt resultat. Vi sætter også pris på, hvis du har erhvervserfaring, har haft et udlandsophold eller lignende.

Lyst til at høre mere om PFA, og det vi kan tilbyde?

Er du blevet nysgerrig, så tag fat i Camilla Lerche Hansen, teamleder i PFA Rådgivningscenter, på cao@pfa.dk eller 39 17 49 17

Mød Kian - Finanselev i PFA

Læs mere om PFA

 

Hvem er vi?

PFA er et kundeejet pensionsselskab med mere end 1,2 millioner kunder og omkring 1200 medarbejdere. Vores formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker.  

Læs mere 

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   
  

Læs mere

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 
   

Læs mere