PFA Graduate

PFA Graduate

Vi har afsluttet graduates-rekrutteringen for 2018. Rekrutteringen af graduates med opstart september 2019 starter den 3. januar.       
To år i udviklingens tegn
PFA Graduate Program varer 2 år. Du ansættes i en forretningsenhed og i løbet af din tid som graduate, vil du indgå i 1-3 større projekter, der går på tværs af flere forretningsområder. Hvis du ønsker at prøve kræfter med en anden afdeling, er der mulighed for en større rotation (6 md.) i et andet forretningsområde. Du får din egen mentor, der med sin store erfaring giver dig lige præcis den støtte og sparring, du efterspørger undervejs.   

Vælg det spor, der passer til dig

Spor for graduateprogrammet 2019 bliver offentliggjort den 3. januar.

 


Når det sociale og faglige går hånd i hånd

Du vil allerede fra første dag møde de graduates, der ansættes samtidig med dig. Og du vil løbende blive inviteret til sociale aktiviteter og bootcamps, så det bliver sjovere at gå på arbejde, og din faglighed bliver udviklet og udfordret. Du vil bl.a. blive rustet til at kunne klare kompleks problemløsning og få metodiske redskaber som projektledelse, problemløsning og forandringskommunikation ind under huden.
 
Hvem kan søge?
  • Du skal have en kandidatuddannelse med speciale inden for fx finans, jura, forretningsudvikling, IT eller forsikringsmatematik, og dine resultater skal være blandt de bedste.
  • Dit studie skal være færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart.
  • Derudover lægger vi vægt på, at du har en høj faglighed, kan tænke nyt, er god til at samarbejde og ikke er bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål.

I jobopslagene kan du se de mere specifikke krav. 

Mød Amina fra PFA
Hvad vil du møde?
Du vil indgå i et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen. Du får fleksible rammer og indflydelse, så du kan bidrage med innovativ produkt- eller forretningsudvikling og sikre størst mulig værdi til PFA’s kunder.
Har du spørgsmål?
Så tøv ikke med at kontakte Katja Schjerbeck, Graduate Programleder, på ksc@pfa.dk eller 30 93 65 95.

Læs mere om PFA

 

Hvem er vi?

PFA er et kundeejet pensionsselskab med mere end 1,2 millioner kunder og omkring 1200 medarbejdere. Vores formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker.  

Læs mere 

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   
  

Læs mere

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 
   

Læs mere