PFA Graduate

PFA Graduate

Vi har afsluttet graduates-rekrutteringen for 2018. Rekrutteringen af graduates med opstart september 2019 starter i slutningen af året.       
To år i udviklingens tegn
PFA Graduate Program varer 2 år. Du ansættes i en forretningsenhed og i løbet af din tid som graduate, vil du indgå i 1-3 større projekter, der går på tværs af flere forretningsområder. Hvis du ønsker at prøve kræfter med en anden afdeling, er der mulighed for en større rotation (6 md.) i et andet forretningsområde. Du får din egen mentor, der med sin store erfaring giver dig lige præcis den støtte og sparring, du efterspørger undervejs.   

Vælg det spor, der passer til dig

 

IT

Som graduate i IT bliver du en del af et team, der arbejder på at udvikle de bedste digitale løsninger for vores kunder. Du får mulighed for at være med til at forme PFA’s fremtid inden for data og digitalisering. Vi forventer, at du har en god fornemmelse for spændingsfeltet mellem IT og forretning, og du enten ser dig selv som en techie eller forretningsanalytiker.

 

Jura

Bliv en del af koncernjura, og få et godt springbræt til en spændende karriere i PFA, hvor du får mulighed for at tænke juraen ind i en stor organisation på en ny og anderledes måde. Du bliver en del af et team, hvor det forventes, at du er målrettet, vedholdende, empatisk og struktureret.

 

Marketing

Få mulighed for at sikre relevant, skalérbar og målrettet kommunikation til PFA’s kunder, og vær med til at udvikle værditilbud, kunderejser og dialogflows, der kan optimere den eksisterende kunderelation i samarbejde med andre teams i Kommerciel Udvikling. Vi forventer, at du kan håndtere store mængder data, så du kan analysere kundeadfærd og hjælpe med at optimere dialogen til PFA’s kunder på tværs af alle kunderettede kanaler.

 

Investering & Produkter

Vær med til at sætte retningen for rådgivningen i Danmarks førende pensionsselskab – en rådgivning, der i de kommende år vil forandre sig meget. Du vil komme til at deltage og stå i spidsen for større og mindre udviklingsinitiativer for forretningen, og du vil løbende samarbejde med andre områder i PFA, fx PFA Bank, Rådgivning, IT og de øvrige teams i Kommerciel Udvikling, hvor du selv vil have din daglige gang.

 

Asset Management

Brænder du for at skulle arbejde i krydsfeltet mellem investering, økonomi, jura eller forretningsudvikling? Og har du en stærk faglig tilgang til analyse og formidling af resultater? Så bliv en del af et team, der skal sikre, at PFA’s rejse fra pensionsselskab til danskernes foretrukne opsparingsselskab sker på en professionel måde.

 

Forsikring

Machine learning, og på sigt kunstig intelligens, vil være centrale fokusområder for PFA i de kommende år. Som graduate i Forsikring vil du komme til at arbejde med disse områder for at finde ny læring i PFA’s store mængder data.

Målet er at prediktere kundeadfærd og skader med henblik på at påvirke kundeadfærd, så skaderne kan forebygges, og herfra udvikle produkter og løsninger, der passer til denne problematik. Et eksempel på det kan være, hvilke skader der er mest tilbøjelige til at udvikle sig til langvarige skader.

Når det sociale og faglige går hånd i hånd

Du vil allerede fra første dag møde de graduates, der ansættes samtidig med dig. Og du vil løbende blive inviteret til sociale aktiviteter og bootcamps, så det bliver sjovere at gå på arbejde, og din faglighed bliver udviklet og udfordret. Du vil bl.a. blive rustet til at kunne klare kompleks problemløsning og få metodiske redskaber som projektledelse, problemløsning og forandringskommunikation ind under huden.
 
Hvem kan søge?
  • Du skal have en kandidatuddannelse med speciale inden for fx finans, jura, forretningsudvikling, IT eller forsikringsmatematik, og dine resultater skal være blandt de bedste.
  • Dit studie skal være færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart.
  • Derudover lægger vi vægt på, at du har en høj faglighed, kan tænke nyt, er god til at samarbejde og ikke er bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål.

I jobopslagene kan du se de mere specifikke krav. 

Mød Amina fra PFA
Hvad vil du møde?
Du vil indgå i et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen. Du får fleksible rammer og indflydelse, så du kan bidrage med innovativ produkt- eller forretningsudvikling og sikre størst mulig værdi til PFA’s kunder.
Har du spørgsmål?
Så tøv ikke med at kontakte Katja Schjerbeck, Graduate Programleder, på ksc@pfa.dk eller 30 93 65 95.

Læs mere om PFA

 

Hvem er vi?

PFA er et kundeejet pensionsselskab med mere end 1,2 millioner kunder og omkring 1200 medarbejdere. Vores formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker.  

Læs mere 

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   
  

Læs mere

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 
   

Læs mere