PFA Graduate

PFA Graduate

Rekrutteringen til vores graduate program med opstart i 2019 er afsluttet. Rekruttering af graduates med opstart i 2020 påbegyndes i starten af næste år. I mellemtiden kan du orientere dig om programmet og dette års spor herunder.

To år i udviklingens tegn
PFA Graduate Program varer 2 år. Du ansættes i en forretningsenhed og i løbet af din tid som graduate, vil du indgå i 1-3 større projekter, der går på tværs af flere forretningsområder. Du får din egen mentor, der med sin store erfaring giver dig lige præcis den støtte og sparring, du efterspørger undervejs.   

Vælg det spor, der passer til dig 

 

Investering & Produkter

Vil du være en del af et team, der sætter retningen for PFA’s investeringsrådgivning- og produkter? Så kan du nu blive graduate i Opsparingsprodukter & Anbefalinger. Du får muligheden for at gøre en kæmpe forskel, så PFA bliver kundens foretrukne opsparingspartner. Du kan godt begynde at glæde dig til et godt arbejdsmiljø med spændende og varierende opgaver og masser af udfordringer.

 

Forretningsudvikling

Drømmer du om en fremtid med strategi og konceptudvikling? Har du en kommerciel og strategisk hjerne? Så har du mulighed for at blive graduate i Privatkundestrategi & Koncepter. Sammen med os skal du være med til at sætte den strategiske retning for PFA’s arbejde med privatkunder, segmentering, værditilbud og kundeoplevelse samt koncepter.
 

 

Strategisk Procurement

Vil du være med til at udvikle en professionel Strategic Procurement funktion, hvor IT spiller en afgørende rolle? Så er det måske dig, der skal være graduate i PFA’s Strategic Procurement, der står for sourcing af strategiske leverandører, out- og in-sourcing af forretningsprocesser, forhandling af vigtige aftaler samt udvikling af eksisterende kontrakter.
  

 

Strategisk Produktudvikling

Brænder du for at sætte dit personlige aftryk og gøre en reel forskel? Og vil du være med til at udvikle revolutionerende produkter indenfor pensionssektoren? Så er stillingen som Graduate i ’Produktstrategi’ måske noget for dig. Her får du blandt andet ansvaret for sammen med dine kollegaer at udvikle nye produkter. Du kan se frem til en dynamisk hverdag, hvor du får mulighed for at bruge din nysgerrighed og analytiske sans til at forvandle komplekse problemstillinger til nye konkurrencedygtige produkter, der skaber mest mulig værdi for kunderne og PFA.
 

 

AI & Analytics

Vil du have en spændende kickstart af din karriere, hvor du udvikler modeller, algoritmer og intelligente værktøjer, der hjælper PFA’s rådgivere med at blive endnu bedre? Så bliv graduate som data scientist i AI & Analytics, der udfører data mining og finder værdi i de kæmpestore datamængder, PFA råder over.

 

IT arkitektur

Forestil dig en arbejdsdag, hvor du krydser klinger med - og lærer af - PFA’s team af erfarne IT-arkitekter. Hvis du bliver graduate i IT Arkitektur bliver det til virkelighed. Du skal være med til at sikre sammenhæng mellem strategi, teknologi og forretning samt sikre retningen og rammerne for, hvordan vi bruger moderne teknologi i PFA.
 

Agile & Portfolio Management

Synes du – ligesom os – at agile metoder er det eneste rigtige? Så er det måske dig, der er den oplagte graduate i Agile & Portfolio Management. Vi sikrer den nødvendige governance og er med til at skabe klarhed om de strategiske prioriteter som topledelsen udstikker. Vi arbejder med agile metoder og principper, så dem får du helt ind under huden.
    

 


Når det sociale og faglige går hånd i hånd

Du vil allerede fra første dag møde de graduates, der ansættes samtidig med dig. Og du vil løbende blive inviteret til sociale aktiviteter og bootcamps, så det bliver sjovere at gå på arbejde, og din faglighed bliver udviklet og udfordret. Du vil bl.a. blive rustet til at kunne klare kompleks problemløsning og få metodiske redskaber som projektledelse, problemløsning og forandringskommunikation ind under huden.
 
Hvem kan søge?
  • Du skal have en kandidatuddannelse med speciale inden for fx finans, jura, forretningsudvikling, IT eller forsikringsmatematik, og dine resultater skal være blandt de bedste.
  • Dit studie skal være færdiggjort senest på ansættelsestidspunktet og tidligst to år inden opstart.
  • Derudover lægger vi vægt på, at du har en høj faglighed, kan tænke nyt, er god til at samarbejde og ikke er bange for at stille en masse nysgerrige spørgsmål.

I jobopslagene kan du se de mere specifikke krav. 

Mød Caroline fra PFA
Hvad vil du møde?
Du vil indgå i et fællesskab, hvor læring og udvikling er en naturlig del af hverdagen. Du får fleksible rammer og indflydelse, så du kan bidrage med innovativ produkt- eller forretningsudvikling og sikre størst mulig værdi til PFA’s kunder.
Har du spørgsmål?
Så tøv ikke med at kontakte Katja Schjerbeck, Graduate Programleder, på ksc@pfa.dk eller 30 93 65 95.

Læs mere om PFA

 

Hvem er vi?

PFA er et kundeejet pensionsselskab med mere end 1,2 millioner kunder og omkring 1200 medarbejdere. Vores formål er at give danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker.  

Læs mere 

 

Job i PFA

Har du mod på en spændende hverdag med høje ambitioner, nytænkning og professionalisme? Så se om vi har et job, der matcher dine kompetencer.   
  

Læs mere

 

Corporate responsibility

For os er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar for samfundets udvikling. 
   

Læs mere