Det handler ikke kun om pension,
men om at Se din opsparing i et større perspektiv

Få overblik over din families livsøkonomi

Hvad er styrken af jeres samlede langsigtede opsparing på tværs af pension, bolig, værdipapirer m.m.? Det er et spørgsmål, de færreste kan svare på.

Hos PFA ser vi på din opsparing i et større perspektiv. Vi ser ikke alene på din pension, men på hele din families opsparing.

Første skridt er en formuerådgivning med din personlige rådgiver, som kan give dig og din familie et komplet eftersyn af jeres langsigtede opsparing. Det vil sige, at I kommer godt og grundigt rundt om jeres opsparing, pension, forsikringer og arveforhold.

 

Hvad får I ud af mødet?

Formueoverblik

Du og din familie får et konkret bud på, hvordan I får det bedste ud af jeres langsigtede opsparing – og altså ikke kun pensionen. 

Opsparingsplan

Du og din familie får en plan for, hvordan I kan få opfyldt jeres drømme på kort og lang sigt.   

Familieplan

Du og din familie får en gennemgang af, om jeres forsikringer og arveforhold passer til jeres situation og behov. Det giver tryghed.   

 

 

 

Få jeres opsparinger til at vokse

Gennem mange år har PFA skabt nogle af branchens højeste afkast. Det skyldes ikke kun vores dygtige investeringseksperter, men også vores unikke principper

PFA er et uafhængigt selskab, og det betyder, at vi ikke skal generere profit til andre end vores kunder. Vi giver derimod overskuddet tilbage kunderne, og det bliver til gavn for de opsparinger du som kunde har placeret hos os. Vi er samtidig en af Danmarks største kapitalforvaltere, så vi investerer på attraktive vilkår. Det er med til at sikre dig lave omkostninger og de bedste muligheder for høje afkast.

Din helt nye opsparingsmulighed

Som noget nyt kan du samle hele familiens opsparing i PFA – også den del, der ikke handler om pension – så den også kan få glæde af PFA’s investeringsekspertise og unikke principper. For hos PFA skal vi nemlig ikke tjene penge på dig – vi skal tjene penge til dig.   

Få opfyldt jeres drømme

Måske I har planer om et forældrekøb, en opdatering af boligen eller en længere rejse med familien.  Vi kan hjælpe jer med at spare op til de drømme, I har her og nu.

I PFA er det nu også muligt at spare op i frie midler, hvor pengene bliver investeret under samme gode vilkår, som du kender det fra din pensionsordning. Du kan til enhver tid skyde flere penge ind eller hæve, når det passer dig. Det giver dig en god økonomisk fleksibilitet til at realisere dine drømme, både på den korte og lange bane. 

Sådan kan jeres drømme blive til virkelighed

Sammen med din rådgiver taler I om din og din families drømme på både kort og lang sigt, og lægger en opsparingsplan for, hvordan I kan føre dem ud i livet.