Det gode seniorliv

Det gode seniorliv kræver en god plan
– lad os lave den sammen!

Mange omtaler tiden som noget der går, men tiden er i lige så høj grad noget, der kommer. Heldigvis lever vi i en tid, hvor vi kan se frem til mange gode og aktive år, inden vi for alvor føler os gamle. Det giver os mulighed for at planlægge et indholdsrigt liv efter arbejdslivet, hvor der bliver tid til at forfølge gamle drømme eller nye hobbyer, og tilbringe mere tid med vores kære.

Spørgsmålene kan være mange, når din resterende tid på arbejdsmarkedet bliver kortere, og tiden i højere grad bliver din egen. PFA vil gerne give dig inspiration til, hvordan du kan forholde dig til de udfordringer og muligheder, der melder sig undervejs, så du trygt kan lægge planer for fremtiden.

Klik på det antal år, du mener du har til pension og få gode råd om planlægning af økonomi, bolig, sundhed og trivsel i seniorlivet.

 

3-10 år til pension

Du begynder man at kunne se enden på arbejdslivet og forude venter en ny livsfase. Når ens job har fyldt rigtig meget i mange år, kan det være svært at forestille sig; og spørger du dem, som allerede er gået på pension siger de fleste, at de ville ønske, de havde forberedt sig i bedre på overgangen fra arbejdsliv til pension – både mentalt og økonomisk.

 

0-2 til pension

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas faucibus mollis interdum.

Læs mere

 

På pension

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas faucibus mollis interdum.

Læs mere