Styrk din sundhed med solid viden og anbefalinger fra PFA

PFA's tilgang til sundhed og forebyggelse

Hos PFA kan du finde gode råd, der bygger på en integreret tilgang til sundhed. Vi benytter eksperter, der arbejder med effektdokumenterede værktøjer, og vi læner os op ad store videnskabelige undersøgelser og anbefalinger.

I PFA beskæftiger vi os med tre overordnede sundhedstemaer, som alle har indflydelse på dit energiniveau og generelle helbred
- du kan læse mere herunder:

Mental balance, søvn og digitale vaner

Mental balance handler om at trives og være til stede i nuet. Når du styrker din mentale sundhed, kan du bedre opretholde et højt mentalt og fysisk energiniveau  hele dagen og fokusere på den enkelte opgave.

Søvn er fundamentet for energi og overskud. Får du i længere perioder for lidt søvn, har du tendens til ikke at bevæge dig så meget, at spise mindre sundt og have kortere lunte.

Få gode råd om mental balance, søvn og digitale vaner

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet behøver ikke handle om ekstrem sport, men mere om bevægelse i din dagligdag.

Forskningen viser entydigt, at hverken stillesiddende arbejde eller stillesiddende fritid er godt for vores krop og helbred. Vi skal have blodcirkulationen i gang.

Læs mere om fysisk aktivitet og få gode råd

Kost og livsstil

Din kost spiller en vigtig rolle for dit energiniveau. Det er hverken indviklet eller krævende at spise energirigtigt - du skal bare vide, hvad der er godt for dig og din krop.

Læs mere om energirigtig kost og få gode råd