PFA Sundhedslinje

Få rådgivning til en sundere livsstil

Sundhedslinjen er vores direkte hotline for alle PFA's pensionskunder og er gratis, anonymt og 100 % professionelt.
Ring på 70 26 99 70 og få en rådgivning om fx smerter, stress, motion, kost og vægttab.

 

Sundhedslinjen er en rådgivningslinje, hvor du kan ringe ind og få vejledning til livsstilsændringer som fx ændring af motions- og kostvaner, hjælp til rygestop eller forebyggelse af stress. Du kan også ringe, hvis du føler, du sidder fast og har brug for hjælp til at gøre tanker til virkelighed om en sundere livsstil – fysisk såvel som mentalt.

Forebyggelse af stress er vigtigt for at sikre dit mentale helbred, og dermed undgå sygemelding. Hvis du oplever begyndende symptomer på stress eller dårlig trivsel, kan Sundhedslinjen give dig nogle enkle redskaber til håndtering af din situation – jo tidligere, jo bedre. 

Professionel rådgivning

Sundhedslinjen betjenes af en ekstern samarbejdspartner, der er nøje udvalgt af PFA til at kunne rådgive dig bedst muligt. Teamet består blandt andet af psykoterapeuter, idrætsfysiologer, stresscoaches og andre sundhedsspecialister. Rådgivningen er baseret på evidens og effekt, så du er sikker på, at vejen til målet er den rigtige.

Brug PFA Sundhedslinje

Du kan ringe til Sundhedslinjen og få hjælp til en sundere hverdag med fx mindre stress, mere motion og bedre kost. Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Ring til Sundhedslinjen på 70 26 99 70
Mandag-torsdag 8:30 – 17:00
Fredag 08:30 – 16:00