Kontakt

Din rådgivning

Vi anbefaler, at du booker en rådgivningssamtale, så du er sikker på at få det fulde udbytte af din pensionsordning. Sammen med rådgiveren fra PFA kan du bl.a. få hjælp til at træffe en beslutning om:

  • hvordan din opsparing skal investeres
  • dine forsikringer passer til dine og familiens behov
  • hvem du vil sikre, hvis der sker dig noget.

Inden din rådgivningssamtale vil du få tilsendt en mødebekræftelse med et link til Mit PFA, hvor du kan udfylde data om fx dine familieforhold og økonomi som forberedelse til rådgivningen. Rådgiveren anvender disse data i sin forberedelse til rådgivningssamtalen.

Efter rådgivningssamtalen vil du få tilsendt et evalueringsskema, hvor du kan vurdere udbyttet af din samtale.

Vælg den rådgivning, der passer dig

Mit PFAMit PFA

Pensionsplanen på Mit PFA kan give dig et indblik i din fremtidige økonomi. Her kan du se, hvor stor en andel af din nuværende løn du kan forvente at have til rådighed, når du går på pension.

I udbetalingsplanen kan du foretage simuleringer og se betydningen af at ændre pensionstidspunkt og øge indbetalingen.

Log på Mit PFA

Bliv ringet opTelefonisk rådgivning

Hvis du har et par konkrete spørgsmål, som du gerne vil have et hurtigt svar på, kan du ringe til PFA på +45 70 12 50 00

De kan fx hjælpe dig med at ændre dine forsikringer, ændre dine indbetalinger, bestille en udbetalingsberegning til dig eller sætte dine pensionsudbetalinger i gang. 

Du kan se vores åbningstider her 

 

FleksibilitetWebrådgivning

Webrådgivning foregår direkte på din computer eller tablet, mens du taler med en pensionsrådgiver i telefonen. Denne rådgivningsform giver større fleksibilitet og mulighed for rådgivning derhjemme og eventuelt med deltagelse af ægtefælle eller samlever.

Du kan få webrådgivning mandag – torsdag fra kl. 8.15–20 og fredag fra kl. 8.15-16 (dansk tid).

Book rådgivning på +45 39 17 60 19

Seniorrådgivning

Hvis du er 55 år eller derover, vil du automatisk få tilbudt seniorrådgivning, når du indtaster dit CPR-nummer i bookingportalen. I seniorrådgivningen vil der være særligt fokus på bl.a. udbetalingsplanlægning, samspil med sociale ydelser, fri kapital og arveforskud.