Rådgivning - giv din ordning et tjek

Du kan få overblik over din pensionsordning på Mit PFA. Her kan du bl.a. følge din opsparing og planlægge din fremtidige økonomi ved hjælp forskellige selvbetjeningsværktøjer. Hvis du har et enkelt spørgsmål eller to til din pensionsordning, så kan du med fordel få rådgivning med det samme ved at ringe til PFA Rådgivningscenter på 70 80 80 18

Vi anbefaler, at du booker en rådgivningssamtale, hvis du har brug for hjælp til at tilpasse din ordning, planlægning af din pensionsøkonomi eller formue- og investeringsrådgivning.

Sammen med rådgiveren fra PFA kan du bl.a. få hjælp til at træffe en beslutning om:

  • hvordan du optimerer din fremtidige økonomi
  • hvordan din opsparing skal investeres
  • dine forsikringer passer til dine og familiens behov
  • hvem du vil sikre, hvis der sker dig noget.

IInden din rådgivningssamtale vil du få tilsendt en mødebekræftelse med et link til Mit PFA, hvor du kan udfylde data om fx dine familieforhold og økonomi som forberedelse til rådgivningen. Rådgiveren anvender disse data i sin forberedelse til rådgivningssamtalen. Mødebekræftelsen indeholder også link til investerings- og forsikringsguiden på Mit PFA, som du med fordel kan gennemføre inden samtalen.

Efter rådgivningssamtalen vil du få tilsendt en evaluering, hvor du kan vurdere udbyttet af din samtale. 

Vælg den rådgivning, der passer dig

Mit PFAMit PFA

Pensionsplanen på Mit PFA kan give dig et indblik i din fremtidige økonomi. Her kan du se hvor stor en andel af din nuværende løn, du kan forvente at have til rådighed, når du går på pension.

I udbetalingsplanen kan du foretage simuleringer og se betydningen af at ændre pensionstidspunkt og øge indbetalingen.

Log på Mit PFA

Bliv ringet opTelefonisk rådgivning

Hvis du har et par konkrete spørgsmål, som du gerne vil have et hurtigt svar på, kan du ringe til HOD's Hotline i PFA på 70 80 77 72.

De kan fx hjælpe dig med at ændre dine forsikringer, ændre dine indbetalinger, bestille en udbetalingsberegning til dig eller sætte dine pensionsudbetalinger i gang.

Du kan få rådgivning mandag til torsdag fra kl. 8 til kl. 17 og fredag fra kl. 8-16.

FleksibilitetWebrådgivning

Webrådgivning foregår direkte på din computer eller tablet, mens du taler med en pensionsrådgiver i telefonen. Denne rådgivningsform giver større fleksibilitet og mulighed for rådgivning derhjemme og eventuelt med deltagelse af ægtefælle eller samlever.

Du kan få webrådgivning mandag – torsdag fra kl. 8.15–20 og fredag fra kl. 8.15-16.

Book rådgivning på 70 12 50 00.

 

Seniorrådgivning

Hvis du er 55 år eller derover, vil du automatisk få tilbudt seniorrådgivning, når du ringer til PFA.

I seniorrådgivningen vil der være særligt fokus på bl.a. udbetalingsplanlægning, samspil med sociale ydelser, fri kapital og arveforskud.

Book rådgivning på70 12 50 00.

 

Webinarer

Du har mulighed for at deltage i en række digitale webinarer, hvor du kan blive klogere på fx økonomi, investering, arveforhold eller pensionsplanlægning. 

Du bestemmer selv hvilke og hvor mange webinarer, du vil deltage i. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og du kan efterfølgende få tilsendt alle relevante materialer.

Det er gratis for kunder i PFA at deltage i et webinar, og du tilmelder på pfa.dk.

Tilmeld dig et webinar 

Møde eller hurtig afklaring på telefon?

Har du brug for rådgivning om din pensionsordning, kan du nemt booke et møde med PFA ved at klikke på linket nedenfor og herefter finde et mødetidspunkt, som passer dig.

Før du booker et møde, skal du opdatere dine kontaktoplysninger på mitpfa.dk.  

Er du nyansat, anbefaler vi, at du booker et møde, når du har modtaget din pensionsoversigt fra PFA.

Hvis du kun har et par enkelte spørgsmål til din pensionsordning, kan du få svar med det samme ved at ringe til vores rådgivningscenter på 70 12 50 00.