Billetter

Kom med til en inspirerende dag til favorabel pris. Begrænset antal billetter!

Køb billet

Udstillere

Mød inspirerende udstillere

PFA Seniorforum skal inspirere til at skabe det gode seniorliv for dig. Derfor vil du møde udstillere, der over en bred kam, kan klæde dig godt på i forhold til netop det, der interesserer dig – og give dig relevant viden med hjem. Her på siden kan du løbende følge med i, hvem du kan møde.

 

3 tilbyder en bred vifte af mobil- og bredbåndsabonnementer, alt efter dit behov. Tag data med til udlandet og del abonnementet med familien.

 

Bliv en del af et meningsfuldt arbejdsfællesskab, hvor du gør en forskel. Overskuddet fra butikkerne går til at hjælpe udsatte familier.

 

Få mest muligt ud af dit budget, når du handler dagligvarer. Kig forbi og hør om de mange fordele ved både Coop medlemskab og PrimeKonto.

 

På minsidstevilje.nu tager du stilling til din egen afsked og sikrer, at dine pårørende får dine ønsker i rette tid i sorgens stund.

 

 

Lyt til operaer, symfonier og nye kompositioner i højeste kvalitet – Danmarks nationale pladeselskab for klassisk musik sikrer kulturarven.

 

Det Sociale Netværk er stor fortaler for psykisk sårbare. Vi tror på, at en tidlig forbyggende indsats er vejen til at mindske mistrivsel. 

 

Besøg Dyreværnet og hør, hvordan det er at adoptere et dyr, hvor nøglekomponenterne er kærlighed og tryghed. 

 

At gå til psykolog, er at passe på sig selv og at tage ansvar for sit eget liv. Få professionel hjælp, så du kan leve det liv, du ønsker.

 

 

Drømmer du om at få mere frihed til at nyde livet, så er det værd at kigge forbi hos Evia, der tilbyder eksklusive servicerede boliger for seniorer. 

 

Fit & Fun tilbyder tidens hotteste trend indenfor wellness og helse, nemlig de populære Infrarøde Saunatæpper.

 

Giv din livshistorie videre til børn og familie med hjælp fra Forlaget Fortæls dygtige skribenter, interviewforløb og samtalespil.

 

Vi arbejder for at forbedre vilkårene for de mere end 700.000 mennesker, der lever med inflammatorisk gigt, slidgigt og rygsmerter i Danmark.

 

 

Danmarks bedst anmeldte hørecenter. Få uvildig rådgivning mellem alle de kendte mærker for høreapparater, og spar op til 40%.

 

Tag på højskole og bliv forkælet på den faglige måde. Bliv tanket op, dyrk dine interesser, få ny livsenergi og mød nye mennesker. 

 

Er du rigtig dækket, hvis skaden sker? Kom forbi LB Forsikring og få en snak om forsikring og hør hvad vi kan tilbyde dig.

 

Brug for et testamente eller en fremtidsfuldmagt? Udfyld dine juridiske dokumenter online, nemt og hurtigt. Vi klarer sagsbehandlingen.

 

 

Vi passer godt på danskernes syn og vores optikere bruger den mest avancerede teknologi. Vi forhandler briller og kontaktlinser i høj kvalitet.

 

Tag med på et af verdens smukkeste sørejser fra Bergen til Kirkenes og oplev de høje fjelde og dybe fjorde langs den norske vestkyst.

 

Kom og hør om håndplukkede oplevelser og hoteller, som vores eksperter personligt har testet, så du kan få et den perfekte drømmerejse.

 

Vi er en non-profit organisation med fokus på omsorg. Vi arbejder på, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet til fulde.

 

 

PFA byder på oplæg og står klar til at fortælle om både opsparing og forsikringer. På PFA’s sundhedsstand kan du få et sundhedstjek.

 

Lær om vigtigheden af god søvn, mærk den unikke TEMPUR® følelse og få personlig vejledning i den helt rigtige madras og pude til dig.

 

Problemer med at sove? Vi er eksperter i ergonomiske senge og tilbyder et eksklusivt udvalg af kvalitetssenge og madrasser.

 

Netværk for alle over 50 år, som søger arbejde. Få dit CV præsenteret for arbejdsgiverne og styrk dine muligheder for at finde ønske-jobbet.

 

 

 

Et stabilt blodsukker har stor betydning for dit humør, din energi og måden, du ser dig selv og verden på. Kig forbi og hør mere.

 

 

Mød Trolle Cares sygeplejersker, og få talt om muligheder for sygepleje efter operation og længerevarende sygdom.

 

Viktors Farmor arrangerer rundrejser med dansk rejseleder og max 20 deltagere. Speciale i grupperejser med fokus på natur og kultur. 

 

Lækre økologiske råvarer og gode smagsoplevelser. Lad os levere din aftensmad og slip for indkøbslister og lange køer i supermarkedet.

 

 

Berig tilværelsen med klassisk musik af danske stjerner og internationale navne. Alt fra historiske favoritter til nye kompositioner.

 

 

Mangler du faglig læsning til hverdagen? Savner du viden om f.eks. sundhed, kommunikation eller psykologi? Vi har bøgerne til dig.

 

God kvalitet og solidt håndværk til fornuftige priser – med mennesker i fokus. En ikonisk del af dansk design. Velkommen til FDB Møbler.

 

Vi arbejder med krop og psyke i et helhedsorienteret perspektiv. Har du fysiske smerter og er stresset, kan en psykomotorisk terapeut hjælpe.

Billetter

PFA Seniorforum er for alle, og du kan sikre dig en billet til favorabel pris, hvis du er en del af PFA. 
Det koster 135 kr. for hele dagen, inkl. 1 x kaffe og kage. Ønsker du at tage din bedre halvdel eller en ven med, så kan din ledsager også købe en billet for 135 kr. Prisen i døren er 165 kr.