PFA leverer nyt domicil til KPMG

PFA Pension har netop indgået en lejeaftale med KPMG, der betyder, at revisions- og rådgivningsvirksomheden fra 1. juli får nyt dansk hovedsæde på Dampfærgevej 28 i København.

Ejendommen, som KPMG overtager, blev opført i 1997 til Nestle Danmark, og rummer samlet 8.725 kvadratmeter.

Direktør i PFA Ejendomme Michael Bruhn glæder sig over aftalen og ser frem til samarbejdet med KPMG.

”Vi er glade for, at KPMG har valgt PFA’s ejendom på Dampfærgevej. Vi går nu i gang med at istandsætte ejendommen, så den er helt i top, når KPMG overtager den til sommer. Vi glæder os til et godt og langvarigt samarbejde med KPMG om deres nye domicil,” siger Michael Bruhn.

KPMGs nye lokaler ligger direkte ud til vandet i det moderne kvarter i Københavns gamle Frihavn. Ifølge Michael Bruhn er netop beliggenheden en stor kvalitet ved ejendommen.

”Udlejningen er et godt eksempel på, at velbeliggende kvalitetsejendomme er alfa og omega, når det gælder ejendomsinvesteringer. Der er ikke så mange store udlejninger i øjeblikket, så det er en positiv nyhed for PFA og for udlejningsmarkedet generelt i København,” siger han.

CEO & Senior Partner i KPMG, Thomas Hofman-Bang, lægger vægt på, at det nye hovedsæde giver revisions- og rådgivningsvirksomheden mulighed for at fokusere på forretningen og fortsætte fremgangen i Danmark, der nu under et år efter etableringen tæller flere end 300 medarbejdere og 1000 kunder på landsplan.

”Det nye hovedsæde sikrer os de perfekte rammer til at fortsætte KPMGs planlagte vækst i Danmark. Arbejdsomgivelserne er ideelle for vores partnere og medarbejdere, som kan fokusere på at servicere vores stadig større kundebase. Vi ser frem til at tage de nye faciliteter i brug til juli,” siger Thomas Hofman-Bang.

KPMG er blevet rådgivet af Sadolin & Albæk Corporate Solutions i forbindelse med virksomhedens etablering i Danmark.

For yderligere information kontakt:
Michael Bruhn, direktør, PFA Ejendomme, Tlf.: 24 28 46 30
Mette Grøn, Communications Manager, KPMG, Tlf.: 52 15 03 14