PostNord lejer nyt dansk landekontor af PFA Pension

PostNord Danmark har fundet placeringen for sit nye landekontor. Det bliver på Hedegaardsvej 88 i København S, hvor man lejer sig ind i kontorlokaler, som PFA Pension ejer.

”Vi har fundet et lyst og luftigt kontorhus med moderne faciliteter, som vil udgøre den perfekte ramme for vores medarbejdere og for den forsatte effektivisering og udvikling af virksomheden,” siger Henning Christensen, chef for PostNord Danmark. 

Han peger desuden på, at kontorbygningen med sin placering tæt på metroen, motorvej og lufthavn er let at komme til for medarbejdere og gæster.

Lejemålet, der samlet rummer 11.500 kvadratmeter, vil danne rammen om PostNord Danmarks forretning fra starten af november i år, hvor det administrative personale rykker ud af det nuværende landekontor på Tietgensgade og Bernstorffsgade i København.

PostNord Danmark er fortsat i forhandlinger om en ny placering til brevsorteringen, som også skal flytte fra området ved hovedbanegården i København, der tidligere på året blev solgt til Danica Pension.

Ejendommen, som PostNord Danmark rykker ind i, er på samlet 26.400 kvadratmeter og huser i forvejen bl.a. Vestas og Meyers Catering. Hos PFA Ejendomme glæder direktør Michael Bruhn sig over aftalen med PostNord Danmark.

”Vi er meget glade for, at PostNord Danmark har haft blik for de store fordele og muligheder, som den her ejendom rummer. Det er en ejendom af høj kvalitet, der ligger i et meget erhvervsvenligt område bl.a. tæt på metroen, så jeg forventer, at den kommer til at danne en rigtig fin ramme om PostNord Danmarks fremtidige forretning,” siger Michael Bruhn.

Ejendommen er formelt ejet af selskabet PFA Blue Star Ejendomme P/S, hvor PFA har placeret den portefølje af ejendomme, som tidligere har tilhørt SAS. Erhvervsmæglerfirmaet CBRE har bistået PFA Blue Star Ejendomme med udlejningen til PostNord Danmark.

For yderligere oplysninger kontakt venligst
Nicholas Rindahl, presserådgiver, PFA Pension, på tlf.: 21 18 60 31
PostNord Danmark Kommunikation på tlf.: 33 61 60 01