PFA køber to markante kontorejendomme i Odense

Landets største kommercielle pensionsselskab, PFA Pension, har per 1. september købt to fremtrædende kontorejendomme i Odense. De to bygninger på samlet godt 16.000 kvm ligger side om side på Englandsgade i Odenses nye havnekvarter.

”Det er en investering, vi er rigtig godt tilfredse med. Det er to kvalitetsejendomme med en god beliggenhed og gode lejere, så de passer perfekt ind i PFA’s ejendomsportefølje,” siger direktør i PFA Ejendomme Michael Bruhn.

Bygningerne huser bl.a. det fynske advokatfirma Focus Advokater, revisionsfirmaet EY, rådgivervirksomheden Rambøll og reklamebureauet Nørgaard Mikkelsen. Michael Bruhn fremhæver netop den gode blanding af lejere, som han mener, er garant for et godt samarbejde.

”Der er et rigtig godt mix med mange velkendte og respekterede virksomheder. Det er noget af det, vi kigger meget efter, når vi skal finde interessante investeringer, og her får vi gruppe solide lejere, der har et langt perspektiv i deres lejemål,” siger han.

Samtidig mener Michael Bruhn, at ejendommene har en optimal placering med udsigt over det odenseanske havnebassin i et område med mange interessante perspektiver.

”Der sker helt sikkert en masse på Odense Havn. Det er et rigtig spændende område, og vi kan mærke, at der er stor interesse for at udvikle havneområdet til en spændende bydel. Og så er det stadig i meget kort afstand til centrum af Odense,” siger Michael Bruhn.

PFA overtager de to ejendomme fra et selskab under Topdanmark Ejendom, der har afhændet ejendommene som et led i selskabets porteføljetilpasning.

For yderligere information kontakt presserådgiver Nicholas Rindahl, mobil 21 18 60 31