PFA støtter grønt projekt i hovedstaden

Foreningen By&Natur sætter denne sommer spot på alt det grønne i hovedstaden med projektet "Københavnergrøn". Københavnergrøn er både gratis online guide, bogudgivelse og udendørs fotoudstilling på Nytorv i København. PFA har støttet projektet.

Københavnergrøn har til formål at slå et slag for ’det gode byliv’ og for byens grønne og bæredygtige steder, som ikke blot er til pynt, men er til for at blive brugt.

"Udstillingen skal synliggøre den mangfoldighed af grønne oplevelser, som hovedstaden faktisk rummer, og med guiden opfordrer vi publikum til at fortsætte oplevelsen og besøge stederne selv," siger Søren Rud fra Foreningen By&Natur.

Gratis online guide På websitet københavnergrøn.dk finder du online guiden, som hjælper dig til at finde en grøn oplevelse i det københavnske. Guiden giver både en visuel appetitvækker og en beskrivelse af stedet som inspiration til at komme ud og udforske den grønne del af byrummet. Guiden kan bruges både på pc, tablet og smartphone.

100 fotografier i det fri Københavnergrøn er også en udendørs fotoudstilling på Nytorv i København, hvor 100 grønne steder er fotograferet og beskrevet. Udstillingen åbner mandag d. 30. juni kl. 16 og flytter i starten af august videre til Højbro Plads, hvor den vises til medio oktober.

Projektet støttes også af Nordea Fonden og Københavns Kommune.