Markedskommentar: PFA roser OW Bunker for børsdebut

Danmarks største kommercielle pensionsselskab, PFA Pension, er godt tilfreds med OW Bunkers første timer på børsen. Direktør i PFA Kapitalforvaltning Jesper Langmack fortæller, at børsintroduktionen er gået over forventning, og han roser især selskabets ledelse for den succesfulde debut.

”Ledelsen har gjort et rigtig godt stykke arbejde med præsentationen af selskabet. De har haft mange gode møder med både internationale og danske investorer op til dagens introduktion, og det har de gjort til UG,” siger Jesper Langmack.

Derfor støtter PFA aktien og har også deltaget i dagens børsintroduktion. OW Bunker-aktien blev udbudt til en pris på 145 kr. og Jesper Langmack mener, at det er fornuftigt prissat af den hidtidige ejer, kapitalfonden Altor.

”Det er rigtig fint, at man ikke har prisfastsat aktien i det yderste af prisrammen. Kapitalfonden har ikke strammet skruen, men har givet en fin rabat til investorerne, og det vidner om, at man vil være med til at skabe en succes, og det skal de have ros for,” siger Jesper Langmack.

Direktøren for PFA Kapitalforvaltning regner med, at de næste dage bliver mere rolige for OW-bunker-aktien, men på lang sigt tror han, at selskabet bliver en rigtig fin investering.

”Det kortsigtede potentiale får vi her på første dag, og det er klart, at aktien ikke kommer til at stige så meget de kommende dage. Men det langsigtede potentiale er stadig rigtig stort. Nu skal ledelsen til at fokusere på driften frem for at sælge aktier, og jeg regner med, at aktiemarkedet vil belønne selskabet i takt med, at indtjeningen vokser,” fortæller Jesper Langmack.