Peter Hermann ny direktør i PFA

Danmarks største kommercielle pensionsselskab PFA har ansat 40-årige Peter Hermann som direktør i en nyoprettet stilling, hvor han får ansvaret for både sundheds- og forebyggelsesområdet samt pensionsselskabets aktuariat. Han tiltræder 1. maj.

Peter Hermann har senest siddet i direktionen i Nordea Liv & Pension, hvor han kom til i 2011 fra netop PFA. Koncerndirektør Lars Ellehave-Andersen fra PFA er særdeles godt tilfreds med, at Peter Hermann nu vender tilbage.

”Med Peter Hermann i spidsen for både sundhed og vores aktuariat får vi en kapacitet, som om nogen allerede kender PFA indefra. Vi var kede af det, da Peter Hermann forlod os i 2011, men nu får vi ham tilbage, oven i købet med en masse erfaringer rigere,” siger Lars Ellehave-Andersen.

Han fortæller, at der ligger en klar styrke i at samle sundhed, forebyggelse og aktuariat under en fælles ledelse.
”Aktuariatet er det centrale maskinrum, hvor vi har dyb viden om kundernes produkter, priser og andre vilkår. Og netop inden for sundhed og forebyggelse ser vi et betydeligt forretningsmæssigt potentiale, som i sidste ende vil komme vore kunder til gode. Derfor er det en stor gevinst, at vi nu får samlet det under Peter Hermanns ledelse,” siger Lars Ellehave-Andersen.

Ansættelsen af den nye direktør betyder samtidig, at PFA Sundheds nuværende direktør Kent Jensen fratræder. Lars Ellehave-Andersen understreger, at det er ganske udramatisk og helt efter Kent Jensens eget ønske.

”Kent Jensen meddelte mig for et stykke tid siden, at han gerne vil prøve at starte sin egen virksomhed op. Han har været super fair og givet os den nødvendige tid til at få en afløser på plads. Det er nu lykkedes på bedste vis, og derfor ønsker jeg Kent al mulig held og lykke, og vil samtidig gerne benytte lejligheden til at sige ham tak for hans store indsats for PFA,” siger Lars Ellehave-Andersen.

Udnævnelsen af Peter Hermann betyder også, at konstitueret leder af PFA’s Aktuariat Niels Erik Eberhard fratræder sin stilling.