PFA overtager ISS' globale hovedsæde

PFA Ejendomme har netop overtaget ejendommen Buddingevej 197 i Søborg og samtidig indgået en 15-årig lejekontrakt med ISS World Services A/S, som allerede har taget ejendommen i brug som nyt globalt hovedsæde.

Hos PFA Ejendomme glæder direktør Michael Bruhn sig både over købet og udsigten til at skulle huse ISS World Services hovedkontor.

”Vi er i PFA tilfredse med at forøge porteføljen af danske kvalitetsejendomme med endnu et velbeliggende kontorhus i Søborg med en kvalitetslejer som ISS. Det er i god tråd med vores investeringspolitik,” siger Michael Bruhn.

Tidligere havde NNIT A/S til huse i ejendommen, der er tegnet af Dissing & Weitling A/S.

Forud for PFA Ejendommes overtagelse af den 6.215 m2 store ejendom, har sælger, De Københavnske Ejendomsselskaber, gennemført en omfattende ombygning, så Buddingevej 197 er helt tilpasset ISS’ ønsker og behov.

Også hos ISS er der glæde det nye globale hovedsæde.

”Vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde med PFA Ejendomme A/S som den fremtidige ejer af vores nye globale hovedsæde i Søborg. Bygningen har i forbindelse med vores indflytning været igennem en omfattende ombygning og tilpasning, så vi er flyttet ind i et åbent, moderne kontorlandskab, der understøtter samarbejde på tværs af organisationen. Samtidig er ejendommen optimeret ud fra et hensyn om størst mulig energieffektivitet. Vi er rigtig godt tilfredse med vores nye hovedsæde, der på mange måder er et eksempel på fremtidens arbejdsplads, og samtidig er et udstillingsvindue for de facility services løsninger vi sælger til vore kunder,” siger Heine Dalsgaard, Group CFO for ISS A/S.

For yderligere information kontakt Michael Bruhn, PFA Ejendomme, mobil 24 28 46 30