PFA Udbetalingsbank ansætter souschef

PFA har pr. 1. oktober ansat Bjarne Fibiger som souschef i PFA Udbetalingsbank, hvor han skal bistå teamet med at bringe banken godt igennem etableringsfasen og de næste års kombineret drift og udvikling.

”Vi har fuld fart på at komme i luften som planlagt sidst på året. Vi kan se frem til en hverdag med krav om sikker drift ved siden af løbende nyudvikling i udbetalingsbanken. Bjarnes erfaring og kompetence som projektleder, investeringsbankmand og tilsynskyndig bliver vigtig for PFA’s banksatsning,” siger Lars Stouge, direktør, PFA Udbetalingsbank.

Bjarne kommer fra en stilling som direktør i Jyske Global Asset Management Fondsmæglerselskab A/S i København, som han havde ansvar for i en nedlukningsfase. Han var tidligere Chief Compliance Officer & Chief Administration Manager fra 2008 og til maj 2013 samme sted. Han er en erfaren og resultatorienteret leder med mange års erfaring i bank og fondsmæglerselskab med en række forskellige ansvarsområder relateret til Private Banking og har arbejdet i Jyske Bank-koncernen siden 1990.

Bjarne Fibiger er 48 år og oprindeligt bankuddannet og har gennem årene deltaget i en række lederforløb i regi af Jyske Bank og projektlederuddannelser.