PFA investerer kvart milliard i vækstsucces

PFA har investeret en kvart milliard kroner i Welltec International Aps. Welltec® er en de virksomheder, der skal være med til at drive dansk vækst og eksport i de kommende år.

“Welltec® er en virksomhed af høj kvalitet og en interessant investeringscase med stærke vækstmuligheder inden for selskabets interventionsløsninger baseret på robotteknologi og dets lovende completion-løsninger. Selskabets banebrydende teknologi har revolutioneret branchen, og Welltec® oplever fortsat højere vækst end konkurrenterne,” siger Jesper Langmack, direktør i PFA Kapitalforvaltning.

Welltec® har gennemført en rettet emission mod PFA. Bruttoprovenuet fra emissionen udgør DKK 257 mio., hvorved PFA bliver minoritetsaktionær i Welltec®. Provenuet styrker Welltecs kapitalgrundlag og vil kunne anvendes til yderligere udvikling af selskabets aktiviteter inden for interventionsløsninger baseret på robotteknologi og completion-løsninger til olie- og gasindustrien.

Welltec® er anerkendt som en af Danmarks eksportsuccesser og er optaget i Danmarks Eksportkanon.

”Den nylige optagelse i Danmarks Eksportkanon er endnu en anerkendelse af kvaliteten i Welltecs ydelser og selskabets evne til at udnytte teknologisk ekspertise til at skabe en lønsom virksomhed,” siger Jesper Langmack.