PFA udlejer til århusiansk biotech-succes

Den århusianske biotech-succes CLC bio flytter ind i en af de mest markante kontorejendomme i Århus. Virksomheden lejer 4 etager i PFA’s ejendom Prismet.

Fem mand startede et lille biotech-virksomhed i 2005. Nu har virksomheden 120 medarbejdere, heraf 70 på hovedkontoret i Århus. Vokseværket har ført til behov for mere plads, og den markante virksomhed flytter derfor ind i en markant ejendom, nemlig Prismet i Århus.

”Det er endnu et stort skridt for os, at vi er vokset ud af vore hidtidige lokaler to gange. Nu flytter vi ind i en nyt og moderne kontorejendom med en smuk 360 graders udsigt over Århus. Flytningen er et tegn på den vækst vi har haft siden vi startede i 2005 til nu, hvor vi er en veletableret, global markedsleder”, siger CEO Thomas Knudsen fra CLC bio.

Hos udlejeren PFA er der stor tilfredshed med udlejningen i Prismet:

”CLC bio er en rigtig interessant lejer at få ind i Prismet. Først og fremmest er det en lokal virksomhed i vækst, der vælger at fastholde arbejdspladserne i Århus. Og så er vi glade for, at de synes, at vores markante ejendom Prismet er det rette udgangspunkt for deres fremtidige vækst”, siger chef for erhverv Anne Dorthe Lillelund fra PFA Ejendomme.

Og ambitionerne og troen på fremtiden er til stede i CLC bio:

”Vi er ikke stoppet endnu, og vores ny domicil rummer gode muligheder for fremtid vækst også”, siger Thomas Knudsen.

CLC bio har lejet 2.256 m² af PFA. Det er fire etager i Prismet, der er placeret ved siden af Den Gamle By i Århus. Ejendommen er på 13.087 m² i alt og rummer også virksomheder som Gorrissen Federspiel, Colliers International Danmark og Danske Bank. PFA Pension bor i øvrigt også selv i ejendommen.

Udlejningen blev formidlet af Colliers International Danmark for PFA Ejendomme.