PFA ejendomme vinder pris for investeringsstrategi

PFA Ejendomme høster international anerkendelse for investeringsstrategien og de gode resultater.

PFA Ejendomme vandt årets pris for ”Best core investment” ved IP Real Estate Award prisuddelingen, der uddeles blandt førende europæiske ejendomsinvestorer. PFA vinder prisen som en anerkendelse af de resultater, som selskabet har skabt på baggrund af en klar investeringsstrategi.

Juryen tildelte PFA prisen på baggrund af en vurdering af, at PFA har en meget stærk, detaljeret og vidensbaseret strategi, der har givet konkrete resultater i form af bedre afkast end benchmark. Desuden anerkender juryen, at der er en tydelig sammenhæng mellem ejendomsinvesteringerne og PFA’s langsigtede interesser som pensionsselskab.

Hos PFA Ejendomme er der stolthed over, at strategien og resultaterne anerkendes internationalt:

”Vi har i de seneste år satset på velbeliggende kontorejendomme primært i havneområdet i København. Det har vi suppleret med blandt andet en mindre andel af udenlandske investeringsejendomme. Vi er lykkedes med strategien og har i de seneste år haft et afkast, der er bedre end benchmark”, siger direktør Michael Bruhn fra PFA Ejendomme.

PFA’s gode afkast skyldes blandt andet, at det er lykkedes at holde tomgangen nede gennem et tæt samarbejde med lejerne. PFA har i perioden 2010-12 haft et årligt afkast på 5,6 procent, mens benchmarket fra IPD var 4,5 procent i samme periode.

PFA’s internationale ejendomsinvesteringer har i de seneste tre år givet et årligt afkast på 12,2 procent.