PFA ansætter direktør til udbetalingsselskab

PFA har ansat Lars Stouge som direktør for det kommende udbetalingsselskab. Selskabet er under etablering og vil rumme opsparingstilbud til kunder i PFA, der står over for eller modtager en udbetaling. Lars Stouge starter hos PFA 1. maj 2013.

Lars Stouge er 50 år og kommer fra en position som direktør for Jyske Global Asset Management Fondsmæglerselskab A/S i København. Han er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har i 2004 taget en executive MBA.

Lars Stouge skal med reference til koncernchef Henrik Heideby forestå opbygningen af det nye forretningsområde, og selskabet forventes etableret inden årets udgang.

Lars Stouge var med til at stifte og har stået i spidsen for Jyske Banks fondsmæglerselskab, siden selskabet blev etableret i 2008. Fra 2002-07 arbejdede han som direktør hos Jyske Bank Asset Management i København. Han var bl.a. ansvarlig for produktudvikling, marketing, HR og IT, leder af 65 medarbejdere og medlem af koncernledergruppen i Jyske Bank.

Fra 1999-2002 var han direktør for Jyske Bank Private Banking i København. Han begyndte i Jyske Bank som cheføkonom tilbage i 1996, og indledte sin erhvervskarriere som porteføljemanager hos Sydbank og økonom og finansanalytiker hos Regional Bank Samarbejdet. Lars har også i 1992-99 været ekstern lektor på Handelshøjskolen i Aarhus.