PFA lancerer investeringsforening til private

PFA lancerer nu investeringsforeningen PFA Invest. Dermed får forbrugerne, der sparer op i investeringsforeninger et nyt tilbud. Investeringsforeningen har valgt PFA Kapitalforvaltning som formueforvalter.

”PFA er en af Danmarks største kapitalforvaltere, og vi har leveret afkast i topklasse til pensionsopsparerne i de seneste år. Den investeringsekspertise vi har opbygget i PFA Kapitalforvaltning har hidtil været forbeholdt pensionsformuen og professionelle investorer, men nu giver vi danskerne mulighed for at trække på vores erfaring ved at investere direkte i PFA Invest”, siger koncerndirektør, CFO Anne Broeng fra PFA.

PFA Invest henvender sig til private investorer, der ønsker at lade professionelle investeringseksperter pleje investeringerne til attraktive priser.

PFA har i de seneste år sikret pensionskunderne en markant høj værdiskabelse på pensionen. PFA har således som det eneste pensionsselskab i Danmark skabt et positivt investeringsafkast hvert eneste år de seneste 10 år. PFA Kapitalforvaltnings stordrift sikrer både lave investeringsomkostninger og høje investeringskompetencer.

”PFA Invest vil være et ganske attraktivt tilbud til mange privatpersoner, fordi de høster gevinsten af stordriftsfordele i PFA’s kapitalforvaltning. Helt i tråd med filosofien i PFA-koncernen kommer det kunderne i investeringsforeningen til gode i form af lave priser”, siger Anne Broeng.

PFA Invest tilbyder fra starten seks afdelinger med et bredt udbud af både danske og udenlandske aktier og obligationer. PFA Invest giver dermed investorerne mulighed for at sammensætte en portefølje tilpasset investorens forventninger til afkast og risiko.

Investeringsbeviser i PFA Invest kan i lighed med andre investeringsforeninger handles gennem banker efter den 2. oktober 2012.

Bestyrelsen i PFA Invest består af direktør og tidligere CFO i FLSmidth Poul Erik Tofte (formand), CFO i Danfoss Per Have, og tidligere intern revisionschef i PFA Jørgen Madsen. Direktør for PFA Invest er direktør i PFA Portefølje Administration Peter Ott.