PFA og FCM indgår nyttænkende strategisk partnerskab

PFA Pension øger tilstedeværelsen i Jylland i ny interessant alliance med FC Midtjylland.

Danmarks markedsledende pensionsselskab PFA Pension og regionsklubben FC Midtjylland har indgået en ny partnerskabsaftale under det nyudviklede forretningskoncept FCM Connect. En aftale, der byder på interessante muligheder for at skabe nye kunderelationer for PFA Pension og øgede sponsorindtægter for FC Midtjylland.

FC Midtjylland er en klub, hvor nytænkning og innovation er i højsædet både sportsligt og forretningsmæssigt. Ambitionerne er store og værdierne stærke, hvilket passer rigtig godt ind i den måde, vi arbejder på i PFA Pension. Derfor ser vi frem til samarbejdet, som også vil bringe os nærmere de mange interessante virksomheder i FC Midtjyllands omfattende netværk,” siger Lars Ellehave-Andersen, koncerndirektør i PFA Pension, og lægger vægt på, at det nytænkende koncept i FCM Connect har været afgørende i valget af partnerskab frem for den traditionelle sponsortankegang.

PFA øger tilstedeværelsen i Midtjylland markantFC Midtjylland har som sportsligt flagskib gode kontakter til regionens erhvervsliv, hvilket har fået PFA Pension til at vælge FC Midtjylland som foretrukken samarbejdspartner i bestræbelserne for at øge de jyske virksomheders kendskab til PFA. Udover partnerskabet i FCM Connect har PFA udvidet salgsstyrken i det midtjyske og har i den forbindelse indrettet et kontor i SkyBoxen, der en del af FC Midtjyllands hjemmebane MCH Arena.

Vi ønsker at være mere synlige i Jylland og øger vores tilstedeværelse markant. Ikke mindst i det midtjyske område, hvor erhvervslivet altid har stået stærkt. Vi kan levere de bedste og mest moderne pensionsløsninger, og har som kundeejet selskab 100 pct. fokus på at skabe værdi for vores kunder. Dette budskab ser vi frem til, at FC Midtjylland kan være med til at udbrede,” siger Lars Ellehave-Andersen.

Førende samarbejdspartnere i FCM ConnectHos FC Midtjylland er valget af PFA Pension som samarbejdspartner ikke tilfældigt, forklarer storkundechef og primus motor i det nye tiltag FCM Connect, Kent Hairing.

I FCM Connect åbner vi døre og anbefaler virksomheder til hinanden. Fundamentet i FCM Connect er derfor, at vores samarbejdspartnere, skal være blandt de førende i deres branche,” understreger Kent Hairing, der er særlig stolt over aftalen med PFA.

Selvfølgelig er vi stolte over at være valgt som PFAs afsæt til det jyske marked. De kunne have truffet mange andre valg, men valgte altså FC Midtjylland. Den tillid vil vi leve op til,” slutter Kent Hairing.