PFA Morgen Brief - Nyt seminar for topledelsen i dansk erhvervsliv

Mandag d. 14. november gik startskuddet for et nyt seminar ”PFA Morgen Brief”, som PFA fremover vil holde 10 gange om året for ledende medarbejdere i dansk erhvervsliv.

Koncernchef Henrik Heideby var vært, og dagens taler var bestyrelsesformanden for Carlsberg, Povl Krogsgaard-Larsen.

Styrke relationerMålet med arrangementet er at understøtte markedspositionen, hvor vi veksler viden til værdi, ved skabe en platform til topledere, hvor de kan dele viden og erfaringer med andre topledere. Det kan fx være om temaer som vækst og innovation. Derudover ønsker vi at styrke relationerne til vores eksisterende kunder og skabe nye relationer. Derfor er det ikke kun PFA-kunder, der er inviteret, men også ledende medarbejdere fra andre virksomheder”, siger Henrik Ørholst der har været ansvarlig for at arrangere seminaret.
 
Carlsbergs rejsePovl Krogsgaard-Larsen gav i dagens indlæg en personlig og spændende fortælling om Carlsbergs rejse mod at blive et af verdens største bryggerier og de udfordringer, der har været på vejen.

De cirka 70 deltagere fik en udbytterig og inspirerende morgen, og der var stor spørgelyst blandt deltagerne til dagens taler.