PFA styrker seniorområdet med ny direktør

PFA styrker indsatsen overfor kunder, der nærmer sig pensionsalderen. Det sker med ansættelse af Jesper Bjerre som ny direktør for PFA Senior pr. 1. juni 2010.

PFA Pension besluttede i 2009 at etablere selskabet PFA Senior for at udvikle og tilbyde nye pensions-, rådgivnings- og forsikringsmuligheder for kunder, der nærmer sig pensionsalderen. Nu styrkes selskabet med en ny direktør med betydelig erfaring med forretningsudvikling.

Jesper Bjerre kommer fra en stilling som selvstændig strategikonsulent med opgaver for en række større og mindre danske virksomheder. Før dette har han bl.a. været direktør for TDC private mobilforretning, Senior Vice President for TDCs fastnets- & bredbåndsaktiviteter og siddet i bestyrelsen for Telmore. Jesper Bjerre har stået bag en række store forretningsudviklingsinitiativer såsom TDC Play og TDC TV.

"Det er meget glædeligt, at vi har fået en kapacitet som Jesper Bjerre ansat som direktør i PFA Senior. Med hans kompetencer og hidtidige resultater er jeg sikker på, at han er det helt rigtige valg til at få bragt PFA Senior frem til en ledende position i markedet", siger koncerndirektør Lars Ellehave-Andersen fra PFA Pension.

Jesper Bjerre ser frem til de nye udfordringer med at skabe nye tilbud til pensionskunder, der nærmer sig pensionsalderen. Hans brede erfaring indenfor både produktudvikling, salg og markedsføring kommer i spil i jobbet.

”PFA er nok det selskab der mest aktivt forsøger at transformere pensionsbegrebet i Danmark ved at gøre selskabets ydelser relevante for alle gennem hele livet. PFA har som ambition at være en foretrukken partner på seniorområdet når det gælder sparring til virksomheder og rådgivning til individuelle kunder. Denne position ser jeg frem til at udvikle”, siger direktør Jesper Bjerre, PFA Senior.

Jesper Bjerre er 36 år og uddannet cand. merc. Han er gift og har to børn.

Yderligere oplysninger ved direktør Jesper Bjerre på tlf. 20 49 00 00