Ny ledelse i PFA Asset Management

PFA Asset Management har ansat Henrik Nøhr Poulsen som direktør med ansvar for aktier og alternative investeringer. Han bliver samtidig medlem af direktionen i PFA Asset Management.

Henrik Nøhr Poulsen kommer fra en stilling som investeringschef i Industriens Pension. Han tiltræder i PFA Asset Management den 1. december.

Udover Henrik Nøhr Poulsen består den fremtidige direktion i PFA Asset Management nu af direktørerne Christian Lindstrøm Lage og Rasmus Bessing. Christian Lindstrøm Lage har ansvaret for renter og kredit, mens Rasmus Bessing har ansvaret for Back og Middle Office. PFA’s chefstrateg Henrik Henriksen fortsætter i rollen som en del af ledelsesteamet i PFA’s investerings- og risikoområde med særligt ansvar for investeringsstrategi, kundemandater og kommunikation.

Det forklarer koncernfinansdirektør Anders Damgaard fra PFA. Han sidder med det overordnede ansvar for PFA’s investeringsstrategier herunder aktiviteterne i PFA Asset Management.

”Det er en glæde at kunne sige, at vi nu er på plads med et styrket og fremtidssikret team i PFA Asset Management. Vi har taget udgangspunkt i det stærke nuværende team, derudover har vi identificeret de områder, der skulle forstærke yderligere,” siger Anders Damgaard.

Han fremhæver, at den ny ledelse er bygget ovenpå det særdeles stærke investeringsteam, som PFA allerede råder over. Dertil kommer så yderligere et par nye ansigter.

”Samtidig har vi hentet AP Pensions investeringschef Erik Hallarth til PFA som Chief Portfolio Manager, og Henrik Nordestgaard, der de seneste år har været direktør hos Barclays Capital i London, slutter sig også til PFA Asset Management om kort tid. Så sammen med det eksisterende investeringsteam står vi nu med et utroligt stærkt og kompetent hold, der skal sikre PFA’s kunder et solidt langsigtet afkast,” siger Anders Damgaard.