Stem på din favorit til Årets hjertesag 2015

Fra den 3. til den 17. november kan du være med til at afgøre, hvilke sager der skal med i opløbet om at blive årets hjertesager. Det gør du ved at gå ind på PFA Brug Livet Fondens website og stemme på den eller de indstillede sager, du mener, skal nyde godt af fondens støtte.

Feltet af indstillede sager spænder vidt i år, men fælles for dem alle er, at de hjælper andre til at bruge livet. Det er i form af aktiviteter, der gør andres liv nemmere, tryggere eller bedre.

Gå til PFA Brug Livet Fondens hjemmeside og stem eller følg kåringen på Facebook

Sådan stemmer du

Afstemningen foregår på siden bruglivetfonden.dk. Alle kan stemme, og du er velkommen til at stemme på flere sager. Du kan dog kun stemme én gang på hver sag. Du stemmer ved at klikke på det sorte hjerte ud for hver enkelt sag. Når du har givet din stemme, bliver hjertet rødt.

Når afstemningen er slut, kårer fondens bestyrelse en eller flere hjertesager, som honoreres med et økonomisk skulderklap. Bestyrelsen vælger hjertesagerne blandt de største stemmeslugere. Det vil sige, at den sag, der får flest stemmer, ikke nødvendigvis er sikret at modtage støtte.

Har du en hjertesag?
Er du selv en ildsjæl, der brænder for en sag, så kan du stadig nå at melde den ind på fondens hjemmeside. Fristen for indstillinger til Årets hjertesag udløber den 17. november.