PFA vinder international pris for bedste danske pensionsselskab

PFA er netop blevet hædret med den internationale pris IPE Awards som Danmarks bedste pensionsselskab. Prisen er udelt af IPE, Investment and Pensions Europe, der er et tidsskrift for institutionelle investorer i Europa.

Prisen blev uddelt ved en stor konference og prisuddeling for den europæiske pensionsbranche i Barcelona. Den belønner selskaber, der inden for forskellige kategorier har været i stand til at levere gode langsigtede resultater til deres kunder.

I PFA glæder koncernfinansdirektør Anders Damgaard sig over prisen fra IPE.

”Vi er naturligvis taknemmelige for, at IPE har valgt at anerkende vores arbejde i PFA. Vi noterer os, at IPE i deres kriterier lægger vægt på selskabernes langsigtede strategi og succes. I det lys er dette et stort skulderklap til vores dygtige kolleger i PFA, der i en lang årrække har leveret gode pensionsprodukter og solide investeringsresultater,” siger Anders Damgaard.

IPE-konferencen og prisuddelingen har eksisteret siden 2001, og er i dag den mest velbesøgte af sin slags i Europa. I juryen til prisuddelingen sidder en lang række nøglepersoner fra den europæiske sektor for pension og kapitalforvaltning.

I alt blev der uddelt 43 priser i fem kategorier, og PFA vandt den såkaldte ”Country Award” for bedste pensionsselskab i Danmark.