PFA ansætter Jens Gammelmark som direktør for Kommerciel Udvikling

PFA har ansat Jens Gammelmark som ny direktør for området Kommerciel Udvikling. Han kommer fra en stilling som chef for Digital Savings & Wealth i Nordea Wealth Management og har mere end 20 års erfaring med udvikling af værditilbud til privatkunder på det danske marked.

Koncerndirektør og CCO i PFA Mads Kaagaard glæder sig over tilgangen. Han betragter Jens Gammelmark som den helt rigtige profil til at styrke PFA’s tilbud til privatkunderne.

”Jens har lige præcis den baggrund og erfaring, vi har brug for i PFA. Det er en rekruttering, der bringer os endnu et skridt videre i forhold til implementeringen af vores 2020-strategi, hvor et af vores mål er, at vi skal udvikle PFA fra primært at fokusere på pension og forsikring til også at være et hus for langsigtet opsparing,” siger Mads Kaagard.

Jens Gammelmark får i PFA ansvar for at accelerere udviklingen inden for privatkunde-området. Han skal bl.a. stå i spidsen for at videreudvikle PFA’s værditilbud og digitale løsninger til privatkunderne.

”Jeg har et meget positivt indtryk af PFA, og jeg synes, det er en spændende rejse, PFA er på med den nye strategi. Med den i forvejen stærke platform inden for pension og investering er der et enormt potentiale for at kunne tilbyde kunderne nogle helt unikke løsninger inden for langsigtet opsparing. Det glæder jeg mig til at føre ud i livet,” siger Jens Gammelmark.

Jens Gammelmark tiltræder i PFA den 1. september.

For yderligere information kontakt: Presserådgiver Nicholas Rindahl på tlf. 21 18 60 31

Fakta: Kommerciel Udvikling består af områderne: Channel & Concept Excellence, Privatkundekoncepter, Marketing, Digital og Analyse & Indsigt.

Jens Gammelmark er bankuddannet og har derudover en diplomuddannelse i økonomi på CBS samt en Postgraduate i Business Administration fra Leicester University.

CV
• Juni 2016 – nu: Nordea, chef for Digital Savings & Wealth, Savings & Wealth Offerings, Wealth Management
• Oktober – juni 2016: Nordea, nordisk chef for Investment Savings & Wealth Offerings, Wealth Management
• 2014 – 2016: Nordea, Nordisk chef for Investment Advice & Brokerage, Wealth Management, Savings & Wealth Offerings
• 2013 – 2014: Nordea, chef for Sales & Distribution DK, Wealth Management, Savings & Wealth Offerings
• 2012 – 2013: Nordea, chef for  Sales & Communications Services DK, Wealth Management, Savings & Wealth Offerings
• 2007 – 2012: Nordea, chef for Sales Services DK, Nordea Savings & Asset Management
• 2006 – 2007: COIN Competitive Investments A/S, CEO og partner