PFA opretter enhed der skal udvikle nye tilbud til seniorkunder

PFA opretter en enhed, der skal indgå i arbejdet med at udvide PFA’s værditilbud til seniorkunder. Enheden hedder Senior Services, og PFA har ansat Jesper Brask Fischer til at stå i spidsen for den.

Enheden Senior Services vil være en del af Privatkunde-området i PFA, og Jesper Brask Fischer, der bliver leder, vil referere til Koncerndirektør og CCO Mads Kaagaard, der siger:

-Det er en vigtig del af implementeringen af PFA’s Strategi2020, at vi fremover, i endnu højere grad end i dag, opfylder kundernes behov, så vi bliver mere relevante. Den nye enhed Senior Services skal fokusere målrettet på at udvikle vores værditilbud til seniorgruppen, og jeg er meget glad for, at Jesper Brask Fischer kommer til at være i spidsen for det arbejde.

Første opgave for den nye enhed bliver at udvikle strategien for området, og enheden vil derefter udvikle sig med det som afsæt.  Jesper Brask Fischer siger:

-Jeg ser frem til at starte i PFA og tage fat på det spændende arbejde, der ligger forude. Der er et stort potentiale i at udvikle nye produkter og services til målgruppen af seniorer og pensionister. Derudover bliver det en interessant opgave for mig at bygge den nye enhed op og udvikle den i takt med strategien.

Jesper Brask Fischer begynder i PFA mandag den 15. august. Han har tidligere været koncerndirektør i Social- og Indenrigsministeriet, og han har mange års erfaring fra stillinger i forskellige ministerier.

For yderligere information kontakt:
Presserådgiver Nicholas Rindahl, mail: nmr@pfa.dk, telefon: 21 18 60 31